جام جم سرا: سلامت جسمی شوخی بردار نیست و نمیتوان از هرگونه اقدام تأیید نشده بهره گرفت به این امید که عضوی از بدن را ترمیم یا بهبود بخشد.
طی مراجعه بیماران به مراکز درمانی بارها این موضوع بیان شده است که برخی از حرکات در ورزش یوگا مانند خیره شدن به جهات مختلف، ماساژ دادن یا مواردی از این قبیل به تقویت چشم کمک میکند، یا اینکه چشم دوختن به مدادی که به چشم دور و نزدیک میشود انحراف چشم بزرگسالان را درمان میکند؛ در حالی که چشم عضوی بسیار حساس و ضعیف است که هرگونه اقدام نادرست موجب ضرر رسیدن به چشم میشود.
متأسفانه برخی از افراد بر اساس شنیدهها اقدام به ریختن عسل یا موادی از این قبیل به داخل چشم میکنند در صورتی که نه تنها این اقدامات غیراصولی است و به هیچ عنوان توصیه نمیشود بلکه ممکن است تداوم در به کارگیری این شیوهها زیانهای جدی را به همراه داشته باشد زیرا چنین موادی این قابلیت را دارند که ترکیبات طبیعی اشک را مختل کنند.
لازم به ذکر است که برطرف ساختن این اختلال دشوار است.
در واقع این ترکیبات خارجی و غیرعلمی بر غدد فرعی ترشح اشک که نقش مهمی در سلامت چشم به عهده دارند تأثیر منفی میگذارند. این دسته از غدد که باعث باز و بسته شدن راحت پلک شده و مواد موکوئید و موسینی و آنتی بیوتیکهایی را در چشم ترشح میکنند تا در مقابل میکروبها در امان باشد، با وارد شدن موادی از قبیل عسل به داخل چشم، دچار اختلال میشوند و در نهایت خشکی قرنیه و تحریکپذیری چشم را به همراه خواهد داشت. (دکتر بهرام آزادی ـ متخصص چشم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت
متاسفانه از آنجا كه اكثر پزشكان، توان توضیح برخی مسائل را ندارند، نمی توانند علم پزشكی گیاهی و سنتی را تحمل كنند و هر از چند گاهی رو به تخریب این قبیل علوم می كنند.
با تشكر