جام جم سرا: به نظر میرسد که دلیل این توجه نسبتاً زیاد روشن باشد؛ اول اینکه اسید پاشی و موضوع آن این روزها بخصوص بعد از موارد اسیدپاشی در اصفهان، حساسیت عمومی را برانگیخته و همه به اخبار آن حساس شدهاند. دوم اینکه قربانی حادثۀ دو روز گذشته، پزشک و مدیر یک بیمارستان بوده و سوم و مهمتر اینکه اسیدپاش هم بر اساس گفته پلیس پزشک بوده است!
این حادثه از این جهت قابل تحلیل است که چگونه میشود یک پزشک که برای درمان و سلامت مردم سوگند پزشکی خورده است، اسیدپاش شود؟ ما را چه شده است که به جای توسل به قانون در جامعهای متمدن، برای حل مشکلاتمان به روشهای این چنینی روی میآوریم؟ براستی چگونه میشود یک پزشک به جای گرفتن قلم در دست و نوشتن نسخه درمان بیماران، شیشه اسید در دست گیرد و مشکل شخصی و یا صنفیاش را با پاشیدن اسید بر روی همکارش حل کند؟ ریشه در کجاست؟ ما و بیصبری و کم تحملیمان، مسئولان فرهنگی، نهادهای قضایی و انتظامی... چه کسی مقصر است؟ تا به حال فکر کردهایم اگر توسل به چنین روشهایی باب شود زندگی ما دیگر فرقی با زندگی کردن بر اساس قانون جنگل ندارد؟
به نظر می رسد همین امروز لازم است برای جلوگیری از رواج چنین روشهای غیر انسانی، همه ما اعم از رسانهها، مسئولان و نهادهای فرهنگساز دست به کار شوند و ضمن برخورد شدید با چنین رفتارهای نامعقول کاری کنند، که اگر دیر بجنبیم، چه بسا با لطمات و عوارض جبرانناپذیر بیشتری رویارو شویم. (سید سعیدرضا مرادیان)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم:
و گرفتن پست های خاص بیمارستانی باشد
اگه این اسیدپاشی كار یك معلم بیچاره بود حالا موج رسانه ای بزرگی راه افتاده بود كه اخلاق از جامعه برداشته شده و هزار تبلیغ منفی دیگر می شد ولی حالا هیچ اتفاقی نیفتاده.