بیمار روانی پس از قتل همسر، پدرش را کشت

بیمار روانی چهار سال پس از قتل همسرش و آزادی از زندان، با گاز پیک‌نیکی پدرش را کشت.
کد خبر: ۷۳۷۸۶۴

به گزارش جام‌جم، شامگاه دوشنبه ماموران پلیس میاندوآب در جریان قتل مرد سالمندی در یکی از محله‌های این شهر قرار گرفتند. تیم جنایی پس از حضور در محل درگیری متوجه شد، مرد سالمند در جریان درگیری با پسرش بشدت مجروح شده و در مسیر انتقال به بیمارستان جان باخته بود.

یکی از پسران مقتول در تحقیقات گفت: برادرم به نام کریم دچار بیماری روحی و روانی است و امروز پس از درگیری با پدرمان، با گاز پیک‌نیکی به سر او ضرباتی وارد کرد و گریخت. من در آشپزخانه مشغول صرف شام بودم که متوجه این درگیری شدم و خودم را به اتاق رساندم، اما خیلی دیر شده بود. از سوی دیگر به دلیل این‌که برادرم مشکل روحی دارد جرات نکردم در برابرش مقاومت کنم.

ماموران در بررسی‌های خود دریافتند کریم سال 1389 نیز به دلیل بیماری روانی دست به قتل همسرش زده بود و پس از محاکمه در دادگاه به دلیل این که جنون او از سوی پزشکی قانونی تائید شده بود، به قصاص محکوم نشد. مرد جوان پس از آزدی از زندان به سمت مصرف مواد مخدر رفته و اعتیاد شدیدی به تریاک پیدا کرده بود.

با توجه به این که احتمال اقدامی جنون‌آمیز از سوی متهم وجود داشت، ماموران اقدامات گسترده‌ای را آغاز کرده و پس از چند ساعت قاتل را با همکاری اعضای خانواده‌اش دستگیر کردند.

متهم پس از انتقال به اداره آگاهی با اعتراف به جرم خود گفت: بعد از کشتن همسرم، بیماری روانی‌‌ام تشدید شد. از زندان که آزاد شدم برای آرامش روانم به سمت مصرف تریاک رفتم. پدرم همیشه به من و مادرم ناسزا می‌گفت و رفتار خوبی با ما نداشت. شب حادثه هم شروع به ناسزاگویی کرد که دچار جنون شده و به حرف‌هایش اعتراض کردم. او گاز پیک‌نیکی را برداشت تا مرا بزند که آن را از دستش گرفته و با آن ضرباتی به سرش زدم. حالا هم از کار خود پشیمانم.

با اعتراف متهم و شکایت اولیای دم، بازپرس پرونده برای او قرار بازداشت صادر کرد و کریم تا زمان محاکمه روانه زندان شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها