براساس این اطلاعیه، تولید کنندگان این محصولات بهداشتی و آرایشی فاقد مجوزهای مورد نیاز وزارت بهداشت بودند و اجازه تولید و عرضه هیچ یک از محصولات را ندارند.
شرکت و محصولات بهداشتی و آرایشی فاقد پروانه ساخت و مجوز از وزارت بهداشت شامل پودر موبر با نام تجاری «زاب»(ZAAB)، پودر دکلره، محلول ضد ریزش موی سر، محلول ترمیم کننده رنگ مو با نام تجاری «کریستال» تولید شده به سفارش کیان آرا زاگرس و بسته بندی در شرکت صنایع بسته بندی ایمان هستند.
سازمان غذا و دارو در این اطلاعیه از هموطنان خواست در صورت مشاهده محصولات این شرکت ها با اطلاع رسانی سریع، معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور و نیروی انتظامی را آگاه سازند تا نسبت به جمع آوری آنها در کوتاه ترین زمان ممکن اقدام شود.(ایرنا)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد