جام جم سرا به نقل از شرق: خبر ورود دادستانی تهران به ماجرای «پارازیت»ها را «خبرآنلاین» منتشر کرده و نوشته است دادسرای تهران پس از اینکه شکایتی درباره آسیبزابودن «پارازیت»های ماهوارهای دریافت کرد، دستور پیگیری و بررسی این موضوع را صادر کرد.
مصطفی ترکهمدانی، وکیل دادگستری که به همراه یکی دیگر از شهروندان اقدام به ثبت شکایت در اینباره کرده بود، گفت: «امروز دادسرای تهران طی دستوری نسبت به پیگیری و بررسی آسیبهای «پارازیت» وارد رسیدگی شد.»
به گفته او، دادسرای تهران طی تعیین شعبه و ارجاع پرونده، دو دستور و استعلام درباره آسیبهای احتمالی «پارازیت»ها را به وزارت ارتباطات و سازمان محیط زیست صادر کرد. این وکیل دادگستری توضیح داد: «با توجه به سابقه و اظهارنظر معاون زیست انسانی سازمان محیطزیست کشور درباره سرطانزابودن «پارازیت» این شکایت مطرح شد.»
پیش از این نیز معصومه ابتکار، رییس «سازمان محیطزیست»؛ بارها اعلام کرده بود میزان تشعشعات امواج پارازیتی که دسترسی به شبکههای ماهوارهای را مختل میکند، برای سلامتی زیانآور است. البته ابتکار از زمانی که عضو شورای شهر تهران بود پیگیر ماجرای «پارازیت»ها و عوارض آن برای سلامتی انسانها بود و در نهایت اوایل مهرماه معاون محیطزیستی انسانی او در سازمان تحت امرش نظرنهایی درباره سرطانزابودن «پارازیت»ها را اعلام کرده و خواستار توقف ارسال آنها شد.
سعید متصدی، معاون محیطزیست انسانی «سازمان محیطزیست» در این رابطه گفته بود «سازمان محیطزیست از کمیته رسیدگی به وضعیت «پارازیت»ها درخواست کرد با توجه به سرطانزابودن «پارازیت»ها، تصمیم دیگری برای مقابله با تهاجم فرهنگی اتخاذ شود» طبق اعلام این مقام مسوول برای رسیدگی به وضعیت «پارازیت»ها، کمیته مشترکی با همکاری «سازمان محیطزیست» و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تشکیل شده و تاکنون جلسات آن در سطح وزیر برگزار و مصوباتی نیز داشته است. بر اساس این مصوبات قرار شد مبحث مربوط به «پارازیت»ها و تاثیر آن روی انسان با جدیت پیگیری شود زیرا بحث سرطانزابودن «پارازیت»ها بارها مورد بررسی قرار گرفته و احتمال بروز این بیماری بهعلت تاثیر «پارازیت»ها در انسان وجود دارد.»
متصدی همچنین تاکید کرد: «پیشنهاد سازمان محیطزیست بر حذف کامل «پارازیت»هاست اما اگر قرار است برای مقابله با بحث تهاجم فرهنگی و حفاظت از شأن و کیان کشور اقدامی انجام شود بهتر است راههای دیگری برای آن پیشنهاد شود.
متصدی با بیان اینکه «در موضوع «پارازیت»ها بحثهای مختلف فرهنگی، اجتماعی، زیستمحیطی و سلامت وجود دارد»، ابراز امیدواری کرد «در آینده نزدیک به نقطه قابلقبولی برسیم تا این نگرانی هم در جامعه برطرف شود.»
اعلام خبر احتمال سرطانزابودن «پارازیت»ها در حالی توسط این مقام مسوول مطرح میشود که پیش از این و در دولتهای نهم و دهم، مسوولان دولتی، بارها بر بیخطربودن این «پارازیت»ها تاکید کرده بودند. در یک مورد مرضیه وحیددستجردی، وزیر بهداشت دولت احمدینژاد در مهرماه سال91 به «باشگاه خبرنگارانجوان» گفت: «در اداره سلامت و محیط کار وزارت بهداشت تحقیقاتی مبنی بر تاثیر امواج «پارازیت» بر سلامت انسانها و سقطجنین در حال انجام است. طبق مطالعاتی که ظرف دوسال گذشته صورت گرفته، هیچ خطری مردم را از لحاظ «پارازیت»ها تهدید نمیکند و مردم نباید نگران این موضوع باشند.»
با وجود این؛ حالا و پس از اظهار نظر صریح معاون «سازمان محیط زیست»، دادستانی تهران نیز در پی شکایت دو شهروند از موضوع «پارازیت»ها به مساله ورود کرده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم