چند سالی است شرکتهای مختلف در حال توسعه مفهومی به نام اینترنت اشیا هستند.
این مفهوم به هوشمندسازی تمام وسایلی مربوط است که به صورت روزمره در زندگی ما وجود دارند و از آنها استفاده میکنیم، از جمله وسایل خانه مانند تلویزیون، یخچال، اجاقگاز، لامپ روشنایی و همچنین وسایل شهری مانند خودرو، دستگاه خودپرداز، پارکینگها و هزاران وسیله دیگر که در زندگی با آنها سروکار داریم.
به نظر میرسد آینده فناوری در دنیای دیجیتال در حوزه اینترنت اشیا اتفاق خواهد افتاد. بر همین اساس شرکت کوالکام که در تولید پردازندههای تلفنهای همراه فعالیت میکند، پس از تجربه موفق در ورود به دنیای ساعتهای هوشمند، تصمیم گرفته با سرمایهگذاری جدیدی توسعه اینترنت اشیا را در برنامههایش قرار دهد. این شرکت مبلغی نزدیک به 5/2 میلیارد دلار را برای خرید شرکت CSR در نظر گرفته است.
کوالکام که در زمینه تولید تراشههای پردازنده فعال است، قسمتی از فعالیتش در زمینه تولید تراشههایی برای استفاده در ابزارهای قابل اتصال به یکدیگر است. شرکت کوالکام معتقد است با استفاده از این تراشهها میتوان ضمن ایجاد بستر مورد نیاز برای اینترنت اشیا، وسایل روزمره زندگی را به دستگاههایی هوشمند تبدیل کرد. شرکت Cambridge Silicon Radio که با نام اختصاری CSR شناخته میشود چندی پیش بخش پردازندههای موبایلیش را به مبلغ ۳۱۰ میلیون دلار به شرکت سامسونگ واگذار کرده است و به نظر میرسد در مقابل پیشنهاد کوالکام هم مقاومت زیادی نخواهد کرد.
ضمیمه کلیک
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد