یک کارشناس ارشد فیزیوتراپی با بیان این‌که انجام تمرین‌های ورزشی در زمان بارداری، زایمان کوتاه‌تر و مداخلات پزشکی کمتری را به دنبال دارد، تاکید کرد: اغلب زنانی که در دوران بارداری از فعالیت روزمره خود کاسته و بیشتر به استراحت پرداخته‌اند، زایمان سخت و طولانی دارند.
کد خبر: ۷۲۹۷۲۸

رکسانا بزاز بهبهانی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: شنا و پیاده‌روی از ورزش‌هایی است که باید زنان باردار به انجام آنها تشویق شوند؛ چرا که این ورزش‌ها در عملکرد مطلوب سیستم قلبی ـ عروقی و تنفسی موثر است و به نگهداری قدرت و توان عضلانی مادر کمک می‌کند. همچنین بازگشت سریع‌تر به شرایط قبل بارداری را همراه دارد.

وی خاطرنشان کرد: از فواید ورزش در دوران بارداری می‌توان به کاهش ذخیره و تجمع چربی، افزایش سطح انرژی مادر، کاهش زمان بازگشت بدن مادر به قبل از بارداری، کاهش دردهای لگنی و کمردردها، شیوع کمتر افسردگی و کاهش یبوست و ادم (آب آوردن) اندام‌ها اشاره کرد. مطالعات جدید نشان می‌دهد کودکانی که مادرانشان در دوران بارداری ورزش کرده‌اند، از تناسب اندام بهتری برخوردار هستند و شیوع چاقی در آنها کمتر است.

تاثیر محدودعامل ژنتیک در ام اس

یک متخصص مغز و اعصاب گفت: خانم‌های مبتلا به ام‌اس برای بچه‌دار شدن مشکلی ندارند و حتی تحقیقات نشان داده که بارداری به نوعی ام‌اس را سرکوب می‌کند.

دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی، پژوهشگر مرکز تحقیقات ام‌اس در گفت‌وگو با جام‌جم افزود: فقط احتمال عود 30 درصدی بیماری در برخی مبتلایان به ام‌اس وجود دارد.به همین دلیل معمولا به خانم‌های مبتلا به ام‌اس فقط یک بار بارداری اجازه داده می‌شود.البته باید توجه داشت که تاثیر عامل ژنتیک در ابتلا به بیماری ام‌اس بسیار کم و فقط زیر 10 درصد است. در نتیجه نگرانی زیادی از حیث انتقال این بیماری از مادر به کودک وجود ندارد.

وی تاکید کرد: توصیه ما به مادران مبتلا به ام‌اس که صاحب فرزند می‌شوند این است که طی دوره‌های مشخص به بررسی سطح ویتامین D در فرزندشان اقدام کنند تا کودکشان در معرض کمبود ویتامین D قرار نگیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها