به گزارش شبکه العالم، گاردین در گزارشی با عنوان «نقش ایران در عراق بسیار مهم است و سلیمانی بغداد را حفظ کرد» نوشت: سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به حفظ امنیت بغداد و جلوگیری از افتادن آن به دست داعش کمک کرد.
گاردین افزود: تصویر سردار سلیمانی با نیروهای منطقه کردستان عراق در بحبوحه جنگ با داعش، تصویری کمیاب است که به صورت بسیار حرفهای برداشته شده است.
این روزنامه انگلیسی ادامه داد: محبوبیت ایران در عراق بسیار افزایش یافته؛ زیرا ایران نقش مهمی در جلوگیری از پیشروی داعش به سوی بغداد و پشتیبانی از نیروهای امنیتی عراق ایفاء کرده است.
گاردین ادامه داد: بحران عراق شاید باعث ائتلاف تهران و واشنگتن برای مبارزه با داعش شود هر چند ایران و آمریکا اختلافاتی درباره بحران سوریه دارند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
زنده باد ایران و عراق و سوریه و لبنان با آرزوی بازگشت آرامش و امنیت برای عراق و سوریه و لبنان
كسانیكه این آتش را افروختن سرانجام مزد خود را از دست پروردگا خود خواهند گرفت