محسن چاوشی، برای فیلم سینمایی «لامپ 100» خواند. او که این روزها آلبوم «پاروی بی قایق» اش با استقبال مخاطبان روبرو شده بعد از 8 سال به سینما بازگشته است.
صدای چاوشی 35 ساله که با وجود عدم برگزاری کنسرت و ... همواره در تمام نظرسنجی ها در صدر خوانندگان محبوب می ایستد از نیمه دوم آبان در سالن های سینما شنیده خواهد شد.
فیلم سینمایی "لامپ 100" به کارگردانی سعید آقاخانی از نیمه آبان در گروه سینما فرهنگ روی پرده میرود.
حسین صفا که بیشتر از 50 ترانه او توسط محسن چاووشی خوانده شده «بید بی مجنون» را برای «لامپ 100» نوشته و چاووشی هم آن را خوانده است. محسن چاووشی، 8 سال قبل در فیلم «سنتوری» ساخته داریوش مهرجویی خواند و حالا برای دومین بار در فیلم «لامپ 100» سعید آقاخانی می خواند.
نکته جالب اینکه او در دو فیلمی نقش دارد که درباره معضل اعتیاد ساخته شده اند. لامپ 100، اولین ساخته سینمایی سعید آقاخانی است که با بازی محسن تنابنده و گریم او توسط عبدالله اسکندری به پدیده اعتیاد به شیشه می پردازد.
در این فیلم که احسان دلاویز و محسن محسنی نسب آن را تهیه کرده اند علاوه بر تنابنده، ساره بیات، مسعود کرامتی، پوریا پورسرخ، نیما شاهرخ شاهی و حمید لولایی هم بازی کرده اند.(نسیم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد