یک بام و دو هوای اجرای کنسرت‌‌‌ها:

در برج میلاد آری؛ در فرهنگسرا‌ها نه

شیپور صلح به برج میلاد می آید

جام جم نوا: کنسرت شیپور صلح به آهنگسازی علی قمصری در برج میلاد تهران اجرا می شود.
کد خبر: ۷۲۵۲۳۳
شیپور صلح به برج میلاد می آید

ارکستر مجلسی تهران به رهبری بردیا کیارس کنسرت « شیپور صلح» را به آهنگسازی علی قمصری و خوانندگی محمد معتمدی 26 مهرماه در برج میلاد به روی صحنه می برد.
این ارکستر 90 نفره ای که قرار است شیپور صلح را اجرا کنند از همراهی ارکستر مجلسی تهران ، گروه آوازی تهران به رهبری میلاد عمرانلو و حضور چند سولیست میهمان تشکیل می شود و علی قمصری ، شروین مهاجر ، پاشا هنجنی ، پویا سرایی و همایون نصیری سولیست های کنسرت شیپور صلح هستند.
این نخستین بار است که یک مجموعه ارکسترال به آهنگسازی علی قمصری روی صحنه می رود و به غیر از قطعه بدرود با بدرود ، بقیه قطعات برای اولین بار روی صحنه می رود.
کنسرت «شیپور صلح» با حمایت معنوی یونسکو توسط بنیاد رودکی ، 26 مهرماه جاری در برج میلاد به روی صحنه می رود. (ایرنا)

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها