افزایش خطر سنگ کلیه با مصرف زیاد نمک

رئیس انجمن اندویورولوژی و یورولاپاراسکوپی گفت: مصرف بیش از حد نمک، بویژه در غذاهای فست‌فود آمار ابتلا به سنگ کلیه را افزایش داده است.
کد خبر: ۷۲۲۷۷۲

دکتر عباس بصیری افزود: تغییر سبک زندگی و روی آوردن به غذاهای شور بویژه فست‌فودها، آمار ابتلا به سنگ‌ کلیه را در کشور افزایش داده است. یافته‌های پژوهشی بیانگر آن است که مصرف بیش از شش گرم نمک در روز، خطر ابتلا به سنگ‌ کلیه را افزایش می‌دهد. وی ادامه داد: کسانی که فشار خون بالا یا دیابت دارند و افراد چاق، بیش از سایرین در معرض ابتلا به سنگ‌های کلیه هستند و باید با رعایت رژیم غذایی از ابتلا به آن پیشگیری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها