مکه در 130 سال پیش + مجموعه عکس

"کریستین اسنوک هورگرون" روزنامه نگار، محقق و شرق شناس هلندی که در سال 1884 به سرزمین وحی سفر کرد قدیمی ترین عکس ها از خانه خدا و سرزمین وحی را عکاسی کرده است.
کد خبر: ۷۱۹۵۹۴
مکه در 130 سال پیش + مجموعه عکس
او تحصیل کرده رشته الهیات در دانشگاه "لیدن" تا درجه دکتری علاقمند به فرهنگ اسلام و مسلط به زبان عربی بود. علاقه و کنجکاوی او درباره فرهنگ اسلام باعث شد وی از سال 1884 و از طریق دولت عثمانی به عربستان سفر کند و به مشاهده و تحقیق در زمینه دین اسلام بپردازد. با این حال بسیاری وی را مامور و جاسوس دولت استعماری هلند می دانستند.
فعالیت های وی در عربستان پس از چندی با حساسیت مواجه شد و پس از چندی به اتهام سرقت یک اثر تاریخی تحت پیگرد قرار گرفت و مجبور به ترک عربستان شد.
مجموعه عکس ها و صداهای ضبط شده از سفر وی به مکه اکنون در کتابخانه دانشگاه لیدن نگهداری می شود و تعدادی از آنها در فضای مجازی منتشر است. عکس های مجموعه مصور او از سرزمین وحی شامل حرکت کاروان های زیارتی به سمت خانه خدا، پرتره زائران و نماهایی از خانه خدا است. (سایت فرارو)
""
""
""
""
""
""
""
""
""
""
""
""
""
""
""
""
""
""
""
""
""
""
""
""
{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها