جام جم سرا: هرچند مشخص نیست که چرا پدر شما در گذشته و برادرهایتان اکنون با ازدواج شما مخالفت کردهاند، اما بهترین راهکار این است که با برادرهایتان در این باره گفتوگو کنید. باید از آنها بخواهید که دلایلشان را برای مخالفت با ازدواج شما و خواستگارهایتان بیان کنند. اگر برادرانتان ازدواج کرده باشند، کار شما راحتتر است، چون خودشان میدانند که زندگی انسان با ازدواج کاملتر میشود و انسان قادر خواهد بود، مسیر تکامل را در کنار همسرش بهتر طی کند و به آرزوهایش برسد.
از مادرتان کمک بخواهید
یکی از مهمترین وظایف والدین در برابر فرزندانشان بعد از کسب آمادگیهای لازم برای ازدواج، فراهم آوردن زمینه ازدواج برای آنهاست. همان طور که خداوند متعال در قرآن صریحا امر فرموده است «جوانان خود را به ازدواج در آورید و چنانچه نیازمند باشند، خداوند از فضلش آنها را بینیاز میگرداند» (سوره نور، آیه ۳۲) بنابراین اگر مادرتان در قید حیات هستند، از ایشان بخواهید که به شما کمک کند.
ازدواج با مردانی که طلاق گرفتهاند
به نظر میرسد مردهایی که در حال حاضر به خواستگاری شما میآیند، بیشتر ازدواج دومشان باشد و حتی دارای فرزند هم باشند. توجه داشته باشید که با توجه به سن شما، این مسئله طبیعی است و نباید به همه این خواستگارها بدون بررسی جوانب مثبت، جواب منفی داد؛ به طور مثال، خواستگارهایی که ازدواج کردهاند ولی همسرشان فوت کرده نسبت به آنهایی که طلاق گرفتهاند، دارای اولویت بیشتری هستند. البته درباره خواستگارهایی هم که ازدواج ناموفق داشتهاند و سپس طلاق گرفتهاند، لازم است علت طلاق آنها بررسی شود. ممکن است در بررسیها به دلایل قانع کنندهای برسید که با یکی از همین خواستگارهایتان خوشبخت خواهید شد.
از مراجع قانونی پیگیری کنید
اگر هیچ راه حلی به کمکتان نیامد و احساس میکنید که همه درها به رویتان بسته است، بدانید که دختری در سن شما چنانچه خواستگار شایستهای داشته باشد، با مراجعه به مراجع قضایی میتواند اجازه قانونی برای ازدواج با فرد مورد علاقهاش را کسب کند؛ بنابراین اگر به این نتیجه رسیدهاید که با خواستگارتان، هم کفو هستید فرصت ازدواج را از دست ندهید.
در پایان توصیه میشود که به همراه یکی از برادرانتان به مشاور مراجعه کنید تا بیش از این مانع خوشبختی و سعادت شما نشوند. (حجت الاسلام محمدکاظم جباریان - کارشناس و مشاور خانواده/خراسان)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت
برادرها هم كه تكلیفشون معلومه نمیذارن خواهرشون ازدواج كنه چون نمیخوان كلفت مفت و مجانی خونه هاشون رو از دست بدن