به گزارش مهر، رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کلیبر بعد از ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت: دو نفر از محیط بانان این اداره هنگام گشت زنی در منطقه حفاظت شده ارسباران مورد حمله یک قلاده خرس قهوه ای قرار گرفتند.
علی شاهد ادامه داد: اما محیط بانان به دلیل حمایت از حقوق حیوانات از سلاح گرم خود هیچ استفاده ای نبرده و صدمه ای به این خرس وارد نکردند.
وی افزود: این حیوان وحشی درحالی که آسیب جدی به یکی از محیط بانان از ناحیه ران پا وارد کرده بود، از محل متواری شد.
شاهد با اشاره به وضع این محیط بان گفت: اکبر طالبی محیط بان مجروح به بیمارستان شهرستان کلیبر منتقل شده و تحت مداوا قرار گرفته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی