کاخ سفید: تحریم‌های ضد روسی نهایی شده است

یک مقام ارشد کاخ سفید تاکید کرد که آمریکا آماده اعمال تحریمهای جدید علیه روسیه به خاطر بحران اوکراین است.
کد خبر: ۷۱۳۴۳۷
کاخ سفید: تحریم‌های ضد روسی نهایی شده است

به گزارش رویترز، یک مقام ارشد کاخ سفید شب گذشته تاکید کرد که آمریکا آماده اعمال تحریمهای جدید علیه روسیه به خاطر بحران اوکراین است.

بن رودز مشاور امنیت ملی کاخ سفید که در برای نشست ناتو در ولز به سر می‌برد به خبرنگاران گفت: تحریمهای جدید نهایی شده است.

وی جزئیات بیشتری در زمینه بخشهایی که هدف تحریمهای جدید قرار دارند ارائه نکرد.

وی افزود: واقعیت این است که روسیه باید هزینه تنش افزایی خود را پرداخت کند. هر قدر روسیه تنش را بیشتر کند ما هم فشار تحریمها را خواهیم افزود.

اتحادیه اروپا نیز قرار است امروز جمعه تحریمهای جدیدی را در بخشهای انرژی و دفاعی علیه مسکو اعلام کند. (فارس)

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها