در پی افشاگری علی دایی در خصوص کارت های جعلی پایان خدمت بازیکنان، دست خیلی ها رو شد و پای چند بازیکن به میان آمد که در این میان این افراد حتی نام چند بازیکن دانه درشت هم دیده شد.
گرفتن کارت معافیت به خاطر قطعی نخاع و کوری هر دو چشم، حسابی سر و صدا به پا کرد. همان بازیکنانی که این معافیت ها را دارند حال در لیگ پول های میلیاردی پارو می کنند.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید عجیب ترین معافیت مربوط به بازیکنی می شود که قبلا در لیگ برتر و برای استقلال اهواز توپ می زده و حال در لیگ یک بازی می کند.
این بازیکن معافیت سندرم داون (معلولیت ذهنی) دارد و سال ها در لیگ برتر و با همین کارت معافیت بازی می کرده است!(جام)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: