
به گزارش مهر، کتاب «یک پنجره برای من» شامل هشت نمایشنامه از ریاحی است که با عناوین یک پنجره برای من، آیینه، دنیای آبی، بیداری، دوچرخه، سفر به سرزمین قصه، ضد خاطره و سلام...خداحافظ منتشر شده است.
این کتاب 210 صفحهای شامل یک مقدمه مفصل در پنج بخش نوشته رضا درستکار، منتقد سینما است که در آن بخشهای مختلف زندگی ریاحی شرح داده شده است. بنا به گفته ناشر، طراحی جلد این کتاب را عباس کیارستمی، کارگردان سینما انجام داده است.
علاوه بر این کتاب، اثری دیگر از ریاحی با عنوان «ماهیقرمزه» به دو زبان فارسی و انگلیسی در نمایشگاه امسال کتاب فرانکفورت آلمان رونمایی خواهد شد.
کتایون ریاحی، بازیگر تلویزیون و سینما که با آثاری چون «شب دهم» و «یوسف پیامبر» شناخته میشود، چند سالی است که از عالم بازیگری خداحافظی کرده است.
{$convert_old_media}
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
معاون امور فرهنگی کمیته امداد در گفتوگو با جامجم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس