رئیس ستاد ارتقای سلامت اداری و مبارزه با مفاسد اقتصادی وزارت نفت گفت: تاکنون 12 محور اصلی به عنوان گلوگاه‌های اصلی که احتمال وقوع فساد از طریق آنها وجود دارد، شناسایی شده است.
کد خبر: ۶۹۶۰۴۸

به گزارش ایرنا، شجاع‌الدین بازرگانی دیروز در نشست خبری با تشریح عملکرد ستاد ارتقای سلامت اداری و مبارزه با مفاسد اقتصادی وزارت نفت، اظهار کرد: این ستاد از دی ماه سال گذشته با حکم وزیر نفت آغاز به کار و تاکنون چند جلسه کارشناسی برگزار کرده است.

وی افزود: این وزارتخانه به‌دلیل حجم گسترده پروژه‌ها، تنوع فعالیت‌ها، حجم قراردادها، انتخاب پیمانکاران، ارتباط با بنگاه‌های بزرگ اقتصادی و نفتی داخلی و خارجی احتمال دارد که تحت تاثیر برخی اقدامات منفی قرار گیرد.

بازرگانی با بیان این‌که 11 عضو این ستاد همگی از فعالان و کارشناسان صنعت نفت هستند، ادامه داد: تاکنون 12 محور اصلی به عنوان گلوگاه‌های اصلی که احتمال وقوع فساد از طریق آنها وجود دارد، شناسایی شده‌است. وی گفت: هدف ستاد برخورد ریشه‌ای و ساختاری با مفاسد اقتصادی در صنعت نفت است، هرچند بررسی مصداقی با مفاسد نیز پیگیری خواهد شد.

رئیس ستاد ارتقای سلامت اداری و مبارزه با مفاسد اقتصادی وزارت نفت، اظهار کرد: مناقصات، فروش کالا و خدمات، فروش محموله‌ها و فرآورده‌های نفتی، خصوصی‌سازی و آثار آن، قراردادهای داخلی و بین‌المللی، اجرای پروژه‌ها، تملک اراضی، واگذاری مجوزها، انتصابات، پرونده‌های حقوقی، مطالبات و قاچاق از جمله گلوگاه‌های اصلی بروز فساد در صنعت نفت به‌شمار می‌رود.

بازرگانی اضافه کرد: البته موارد فوق به معنای گلوگاه‌های قطعی فساد و این‌که حتما فاسد است، نیست بلکه در بررسی‌ها به این جمع‌بندی رسیدیم که احتمال وقوع فساد از طریق آنها وجود دارد.

وی با بیان این‌که وزارت نفت در برخورد با فساد مسامحه نمی‌کند، اظهار کرد: در صورت وقوع فساد در وزارت نفت از ابزارهای داخلی وزارتخانه برای برخورد با آن استفاده می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها