مصرف هندوانه میتواند بخشی از کالری، ویتامین C و A مورد نیاز بدن را تامین کند. همچنین هندوانه حاوی فیبر خوراکی و پتاسیم است که به کاهش فشار خون کمک میکند.
شبکه خبری «ABCNEWS» در گزارشی از چند سر نهفته در دل این خوردنی خوشمزه و تابستانی پرده برداشته که به شرح زیر است:
لیکوپن هندوانه بیش از گوجهفرنگی خام است
بررسیها نشان میدهد میزان لیکوپن موجود در هندوانه حدود 1.5 برابر بیش از گوجهفرنگی بزرگ و تازه است.
لیکوپن آنتیاکسیدانی است که از تولید رادیکالهای آزاد مضر برای سلولهای بدن جلوگیری میکند.
همچنین لیکوپن موجود در میوههای قرمزرنگ و سبزیجات به مبارزه با بیماریهای قلبی و برخی انواع سرطان ها کمک میکند.
همچنین توصیه میشود برای حفظ بیشترین میزان آنتیاکسیدان در هندوانه لازم است آن را پیش از بریدن در دمای اتاق نگهداری کنید.
آب هندوانه تسکیندهنده دردهای عضلانی است
نتایج یک بررسی نشان میدهد مصرف آب هندوانه یک ساعت پیش از ورزش کردن از بروز دردهای ماهیچهای و افزایش ضربان قلب جلوگیری میکند.
این خاصیت هندوانه به دلیل وجود ماده «سیترولین» در این میوه است که عملکرد رگها را بهبود داده و فشارخون را پایین میآورد.
هندوانه هم جزو میوهها و هم جزو سبزیجات است
هندوانه نیز همچون بسیاری از میوهها با کاشت دانه آن تولید میشود. همچنین پوست این میوه قابلیت مصرف دارد.
در حقیقت طبیعت دو وجهی هندوانه تمام قسمتهای آن را قابل خوردن کرده و هیچ بهانهای برای دور انداختن این میوه وجود ندارد.
هندوانه سرشار از آب است
91.5 درصد از میوه هندوانه را آب تشکیل داده و با مصرف آن میتوان میزان آب از دست رفته بدن را که موجب سردرد، احساس خ
ستگی و پایین آمدن تمرکز میشود، جبران کرد.
نوع زرد رنگ این میوه هم وجود دارد
شاید باور اینکه داخل میوه هندوانه قرمز یا صورتی رنگ نباشد غیرقابل تصور باشد اما نوعی از این میوه وجود دارد که به رنگ زرد و با طعمی شبیه به عسل است. هرچند ظاهر بیرونی آن به دیگر هندوانهها شباهت دارد.(ایسنا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد