
در پی شهادت سه نیروی پلیس در شهرستان ثلاث باباجانی کرمانشاه با حمله گروهی ناشناس، شایعاتی در مورد ارتباط این حمله با ورود تکفیری مطرح شد.
یک مقام آگاه انتظامی در گفتگو با مهر اظهار داشت: براساس آخرین رصدها هیچ تکفیری تاکنون نتوانسته است وارد کشور شود و موضوعات مطرح شده مبنی بر شهادت این افراد از سوی تکفیریها کذب محض است.
شب گذشته یک خودروی نیروی انتظامی شهرستان ثلاث باباجانی که در حال گشت زنی در نزدیکی های شهر تازه آباد بود هدف گلوله افراد مسلح قرار گرفت.
در این اقدام متأسفانه سه نفر از نیروهای انتظامی این شهرستان که فرمانده پاسگاه انتظامی نزدیک تازه آباد، جانشین وی و یکی از مأموران پاسگاه بودند به شهادت رسیدند.
{$convert_old_media}
رئیس کل بانک مرکزی: با تدبیر رئیسجمهور مقرر شده کسری منابع پیشین کالابرگ از منبع دیگری تامین و مطالبات فروشگاهها هرچهسریعتر تسویه شود
جمالیان در گفتوگو با جامجم آنلاین:
مهدی پاشازاده: من غر زدن مربیان را دوست ندارم
گفتوگوی جام جم با مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران