در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه:ابتدا سس را آماده کنید. برای این کار پیاز و گوجه و سیرها را رنده کنید. روغن مایع، آویشن، فلفل و پودر سیر را با سیر و پیاز مخلوط کنید و کنار بگذارید. گوشت را به تکههای نازک 10 تا 15 سانتی برش بزنید و در سس به مدت چند ساعت در یخچال نگه داری کنید. بعد آنها را لایه لایه روی هم در کاغذ آلومینیومی (فویل) بپیچید و در فریزر قرار دهید و بگذارید یخ بزند. بعد از اینکه کاملا یخ زد، آن را از فریزر در بیاورید و قبل از باز شدن یخ، آن را به صورت عرضی، مانند رولت برش بزنید و در روغن سرخ کنید. بعد گوشتهای سرخ شده را درون نان باگت گذاشته و با خلال پیاز و خیار شور و چند حلقه برش گوجه سرو کنید. میتوانید از سس کچاپ هم استفاده کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: