به گزارش جامجم، حسن باقری، فرمانده انتظامی شهرستان بستان آباد با اعلام این خبر گفت: در پی گزارشی در خصوص عرضه گوشت الاغ و اسب در یکی از مناطق تابعه شهرستان بستانآباد، ماموران انتظامی و بهداشت محیط با مجوز قضایی محل مورد نظر را شناسایی کردند و وارد کشتارگاه غیرقانونی شدند.
وی افزود: در این کشتارگاه غیر قانونی دو مجرم در حالی که لاشه چند اسب ذبح شده را با مهر جعلی تائیدیه بهداشتی، آماده عرضه به بازار میکردند، دستگیر شدند و در بررسی از محل چند راس اسب دیگر نیز که از ناحیه چشم کور بودند و در یک قدمی ذبح قرار داشتند، کشف شد.
فرمانده انتظامی بستانآباد تصریح کرد: متهمان در تحقیقات چند نفر از همدستان خود را معرفی کردند. با تشکیل پروندهای در این زمینه، متهمان تحویل مقامات قضایی شدند و تلاش برای دستگیری دیگر متهمان ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه
در گفتوگوی اختصاصی با نماینده جنبش جهاد اسلامی در تهران مطرح شد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم