این سریال برای اولین بار از شبکه سه به نمایش درآمد. لطیفی این سریال را سال 1378 با حضور بهزاد فراهانی، فخری خوروش، رامبد جوان، آتنه فقیهنصیری، زندهیاد نیکو خردمند، زندهیاد جمشید اسماعیلخانی، محمد الهی و... ساخت.
محور اصلی این سریال یک کت است که به صورت جادویی از آن پول درمیآید. تا اینکه بعد از اتفاقاتی این کت به دست جوانی آس و پاس و سادهپوش به نام عماد رحمتی میافتد و او به واسطه این کت راه صد ساله را یکشبه طی میکند. این کت جیبهایی پر از پول دارد که هیچ وقت تمام نمیشود. آنچه مخاطبان را تشویق میکند که سریال را پس از گذشت 15 سال دوباره تماشا کنند، سوژه نویی است که دارد. دیدن این سریال برای مخاطب نوجوان و جوان که در آن سالها سریال را ندیدند هم جذاب است و سریال رنگ و بوی کهنگی به خود نگرفته است، حتی میتوان گفت تا قبل از ساخت سریال تلویزیونی کت جادویی، سریالی ساخته نشده بود که درباره یک جسم بیجان باشد، اما ساخت این سریال در سالهای بعدی دستمایه ساخت فیلم و سریالهایی درباره اشیاء یا حتی میوهها شد که تم اصلی قصه و ماجراهای بعد از آن را شکل میدهد، مثل فیلم «چک» ساخته کاظم راستگفتار، فیلم هنداونه شب یلدا به کارگردانی سعید آقاخانی و... بخشی از موفقیت این سریال ناشی از فیلمنامه و سوژه جذاب آن است.
گرچه وقتی اکنون سریال را میبینیم، به لحاظ دکوپاژ و میزانسن ایرادهایی دارد، اما در دهه 70 جزو سریالهای پرمخاطب تلویزیون بود. ضمن اینکه میتوان این مجموعه را جزو آثار فانتزی و تلخ دانست، چون به این موضوع میپردازد که ظرفیت آدمها بعد از به دست آوردن پول بیشتر تا چه اندازه است. عماد رحمتی (رامبد جوان) تا قبل از به دست آوردن کت جادویی جوانی سادهدل بود که نسبت به پولی که پیدا میکرد، حساس بود و حتما آن را به صاحبش برمیگرداند یا نسبت به حلال و حرام حساسیت داشت و از این مساله غافل نبود، اما کت جادویی همه چیز را در او تغییر میدهد، حتی رفتار خوبش هم با اطرافیانش تغییر میکند.
در مجموع این سریال نقبی به ذات آدمها میزند و اینکه ظرفیت هریک از ما تا چه میزان است، یکی دیگر از محاسن این سریال، حضور بازیگران جوانی مثل رامبد جوان و آتنه فقیهنصیری در نقش زوج جوان قصه در کنار باتجربههایی همچون فراهانی، زندهیاد اسماعیلخانی و خردمند است. جوان و فقیهنصیری قبل از بازی در سریال کت جادویی، در سال 75 نقش یک زوج جوان را در سریال خانه سبز بازی کرده و نشان داده بودند که بازیگران مستعدی هستند و شاید لطیفی به همین دلیل آنها را انتخاب کرد. همه این موارد در کنار تیتراژ پایانی این سریال که در آن سالها خیلی مرسوم نبود، ترانهای در تیتراژ پایانی خوانده شود، باعث شده تا پخش سریال کت جادویی بعد از گذشت این همه سال برای مخاطب امروز و تماشای بازپخش آن برای مخاطب دیروز هم دیدنی شود. (فاطمه عودباشی/ جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد