در نشست هماهنگی در برزیل

بازیکنان تیم ملی لباس ایران و توپ مسابقات را امضا کردند/عکس

پس از امضای برگه ها، بازیکنان موظف به امضای دو پیراهن سفید و قرمز تیم ملی ایران و توپ جام جهانی بودند.
کد خبر: ۶۸۰۶۶۰
بازیکنان تیم ملی لباس ایران و توپ مسابقات را امضا کردند/عکس

بازیکنان تیم ملی برای برگزاری نشست هماهنگی که برگزار کننده آن فیفا و در خصوص مسایل انضباطی، داوری و معرفی میزبان بود شرکت کردند. در ابتدای این جلسه بازیکنان تیم ملی برگه هایی را که فیفا در نظر گرفته بود امضا کردند و شماره خود را زیر هر امضا نوشتند تا طریقه شناسایی آنها در آینده با توجه به برگه های شناسایی مسابقات باشد.


پس از امضای برگه ها، بازیکنان موظف به امضای دو پیراهن سفید و قرمز تیم ملی ایران و توپ جام جهانی بودند که همه بازیکنان این کار را انجام داده و نماینده فیفا با دقت خاصی تعداد امضاها را چک کرد و پس اینکه متوجه شد تعداد بازیکنان تیم ملی 24 بوده علت را جویا شد و پس از توضیحات ارائه شده، موافقت خود را برای تکمیل و امضای بیست و چهارم ایران اعلام کرد.

لازم به توضیح است فیفا یک توپ را فقط برای امضای سرمربیان تیم های ملی در نظر گفته بود که کالوس کی روش این توپ را امضا کرد.

همچنین کاپیتان های تیم های حاضر در مسابقات می بایست بازو بندهای در نظر گرفته شده که به رنگهای زرد و آبی بود را امضا کنند که جواد نکونام کلیه بازوبندها را امضا کرد.

پس از امضای برگه ها، پیراهن ها، توپ ها و بازو بندهای کاپیتانی ، نشست اولیه با معرفی مسئولین حاضر در این نشست و نمایش فیلمی از معرفی برزیل آغاز شد و پس از آن با حضور همه اعضای کاروان ایران مسئولین فیفا در خصوص ممنوعیت شرط بندی در مسابقات و دقت در اجرای کلیه قوانین بازی ها و سبک جدید دست دادن که موسوم به دست صلح است توضیحاتی ارائه کرده و از بازیکنان خواستند تا در شروع بازی از این مدل دست دادن استفاده کردن و کاپیتان های تیم ها هم به همین روش با یکدیگر دست بدهند.

در ادامه نماینده فیفا از اعضای کادر سرپرستی خواست اتاق را ترک کرده و بازیکنان و اعضای کادر فنی با حضور اسفندیار بهارمست – مدرس داوری فیفا، آخرین قوانین و مقررات این مسابقات را مرور کردند.(سایت فدراسیون فوتبال)
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها