شما هر روز چقدر بابت خرید روزنامه پول می پردازید؟ چند تا روزنامه را می توانید بخرید؟ چند تا از آن روزنامه ها را فرصت می کنید، بخوانید؟ بیشتر مشتری کدام روزنامه هستید؟ اگر از شما بپرسند آیا دلتان می خواهد بدانید روزنامه های دیگر چه نوشته اند احتمالا سرتکان می دهید و می گویید «کاشکی ممکن بود ...» ما از آرزوهای شما خبر داریم و به همین علت می خواهیم به جای تان، هر روز همه روزنامه ها را بررسی کنیم و جالب ترین خبرهای شان را برای تان دستچین کنیم و به نقل از آن روزنامه ها در ستون « یواشکی روزنامه ها» بنویسیم.
کد خبر: ۶۷۷۷۳۰
سرنوشت مشترک دو گروهک بخت برگشته

جنبش حماس به جبهه مقاومت اسلامی برگشت

روزنامه کیهان نوشت:سخنان خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در تقدیر از رئیس جمهور سوریه بابت حمایت‌هایش از آرمان فلسطین نشانگر تحولی بی‌سابقه در موضع این جنبش فلسطینی است.روزنامه رأی‌الیوم با انتشار این مطلب نوشت: مشعل در دیدار با «حسین امیرعبداللهیان» معاون وزیر خارجه ایران در دوحه قطر، با تقدیر از بشار اسد گفت: حماس نمی‌تواند حمایت رئیس جمهوری سوریه و مردم این کشور را از مقاومت و مسئله فلسطین فراموش کند. این سخنان نشان دهنده تحولی بی‌سابقه در موضع وی نسبت به اسد پس از دو سال قطع رابطه دو طرف و نتیجه تلاش برای ترمیم پل‌های ارتباطی حماس و دمشق است.رأی‌الیوم می‌نویسد: ناظران پیش‌بینی می‌کنند سخنان مشعل با اعتراض شدید مخالفان دولت سوریه، گروه‌های تروریستی فعال در این کشور و کشورهای منطقه حاشیه خلیج فارس مواجه شود.

پایگاه اطلاعاتی دبکا وابسته به رژیم صهیونیستی نیز با ابراز نگرانی از نزدیکی دوباره حماس به جبهه مقاومت اسلامی نوشت: حماس به حوزه دوستان ایران در جبهه مقاومت برمی‌گردد.این سایت با اشاره به دیدار «حسین امیرعبداللهیان» معاون وزیر امور خارجه ایران با «خالد مشعل» رئیس دفتر سیاسی حماس در دوحه، نوشت حماس به حوزه دوستان ایران بازگشت.درگزارش دبکا آمده است: توافق تهران و حماس نتیجه یک ماه مذاکرات فشرده دو طرف بود که به طور محرمانه اجرا می‌شد و با انعقاد آن، حماس بار دیگر به عضویت بلوک خاورمیانه‌ای متشکل از ایران، سوریه و حزب‌الله درآمد.

اذعان هاشمی به لزوم بازنگری درباره برخی از اطرافیان خود

کیهان آورده است:اظهارات اخیر آقای هاشمی درباره معاون برکنار شده دانشگاه آزاد که در دفتر وی فعالیت می‌کرده، لزوم بازنگری رئیس مجمع تشخیص مصلحت در اطرافیان را گوشزد می‌کند.اخیراً پس از برکناری هراتی از معاونت دانشگاه آزاد به خاطر سوابق اهانت به حضرت امام و همکاری با گروهک نهضت آزادی، تصاویر حضور نامبرده در دیدار هاشمی با هیئت پارلمانی ایتالیا منتشر شد. آقای هاشمی در حاشیه جلسه مجمع تشخیص مصلحت و در جواب سؤال صفارهرندی در این باره گفت:‌ «خوب شد این موضوع مطرح شد. ایشان در دوران ریاست جمهوری بنده بدون هیچ سابقه سوء مدتی در اواخر دوره با معاونت اجرایی ریاست جمهوری همکاری انتشاراتی داشت که البته بنده هم حکم نداده بودم. بعد از پایان آن دوره وی منفصل و مدت‌ها از وی بی‌خبر بودیم تا اینکه اخیراً با مراجعه به رئیس دفتر اینجانب و اعلام آمادگی برای همکاری و خدمت به نظام، بدون اطلاع از سوابق چند سال گذشته ایشان، در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به کار شد که بلافاصله پس از افشای مقاله هتاکانه، از مسئولیت چند روزه خود عزل شد و در دفتر هم من حکم نداده بودم و مشاور بنده هم نبود و در دفتر بنده هیچ‌گونه مسئولیتی ندارد.»

«مشرق» با یادآوری این ماجرا نوشت: جای علامت سؤال است که چگونه وزارت اطلاعات و حراست دانشگاه آزاد اسلامی، نسبت به چنین فرد شناسنامه‌داری، نظر مثبت داده است؟ آیا مسئولان دانشگاه آزاد و مصلحت نظام به واقع از نهادهای امنیتی استعلامی درخواست کرده‌اند یا بدون درخواست استعلام اقدام به نصب اشخاص می‌کنند؟این سایت خبری افزود: نکته دیگر لزوم بازنگری برخی مسئولان در اطرافیان و نزدیکان و میزان اعتماد به این افراد است. هم آیت‌الله هاشمی‌ رفسنجانی و هم طه هاشمی، از سوابق هراتی و اهانت‌های وی اظهار بی‌اطلاعی کردند و دلیل انتصاب این فرد را معرفی دیگران ذکر کردند. در این صورت تا زمانی که رسانه‌ها در رابطه با سوابق هراتی افشاگری نکرده بودند، وی در سمت خود باقی می‌ماند و احتمالاً با مشاوره‌هایش به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در تصمیم‌گیری‌های آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تاثیرگذار بود.

این اتفاق نشان می‌دهد که می‌توان دلیل بسیاری از تحلیل‌های اشتباه و بعضاً آدرس‌های غلط در مواضع رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را وجود مشاوران و معتمدانی دانست که رئیس مجمع تشخیص، اطلاعی از سوابق و مواضع آنها ندارد و این مشاوران با دادن اطلاعات جهت‌دار، می‌توانند در تصمیمات و نوع موضع‌گیری‌های ایشان تاثیرگذار باشند.مشرق خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد آیت‌الله هاشمی‌ رفسنجانی به عنوان یکی از بزرگان نظام و رئیس مجمع تشخیص مصلحت می‌تواند یک بازنگری جدی در حلقه اطرافیان و معتمدان خود داشته باشند تا نهادهای نظام، در دام تحلیل‌ها و اطلاعات جهت‌دار این افراد گرفتار نشوند.

سرنوشت مشترک دو گروهک بخت برگشته

کیهان نوشت:رئیس ائتلاف معارضان سوری در دیدار با سرکرده گروهک تروریستی منافقین در پاریس، این گروهک را برادران معارضان سوریه خواند.احمد الجربا در دیدار با مریم قجر عضدانلو ابریشمچی (رجوی)، از سرکردگان گروه تروریستی منافقین در پایتخت فرانسه، این گروهک را برادران معارضان سوریه خواند. احمد الجربا در این دیدار با استقبال از عملکرد سازمان تروریستی منافقین گفت: سرنوشت ایران و مخالفان بشار اسد در سوریه به هم گره خورده است.سازمان تروریستی منافقین 17 هزار شهروند ایرانی را به شهادت رسانده و در زمان حضور در عراق نیز به ارتش رژیم بعث برای کشتار شیعیان و کردها خدمت کرده است.

چه کسی موجب می‌شود کارگزاران متهم به لیبرالیسم شود؟

روزنامه کیهان نوشت:محمد هاشمی دبیر کمیته سیاسی حزب کارگزاران گفت ادعای لیبرال بودن این حزب اتهام است و من آن را رد می‌کنم.پیش از این حسین مرعشی عضو بازداشتی کارگزاران در فتنه 88، چندین بار اعلام کرده که «حزب کارگزاران لیبرال مسلمان است» و «ما همچنان به لیبرال دموکراسی وفاداریم».محمد هاشمی در مصاحبه با روزنامه اجاره‌ای آرمان و در پاسخ این اظهارنظر خبرنگار که «می‌گویند کارگزاران مشی لیبرالیسم را برای خود برگزیده است» گفت: من چون دبیر کمیته سیاسی حزب کارگزاران هستم، اتهام لیبرالیسم سیاسی را رد می‌کنم.وی افزود: تفکر حزب کارگزاران به لحاظ سیاسی تفکری معتدل و متمایل به محافظه‌کاری دارد. متدین است و در چارچوب‌های ارزش‌های اسلامی حرکت می‌کند.غیر از مرعشی که بر لیبرال بودن کارگزاران تأکید کرده، کسانی چون محمد قوچانی عضو جدید مرکزیت این حزب نیز کارگزاران را لیبرال معرفی کرده و برای آن ویژه‌نامه‌هایی در نشریاتی چون مهرنامه، آسمان، شرق و... منتشر کرده‌اند که هیچ‌کدام با واکنش و اعتراض کسانی چون محمد هاشمی مواجه نشده است. جریان سکولاری که بعدها در نشریات زنجیره‌ای فعال شد، در دوران مدیریت کسانی چون کرباسچی و عطریانفر در درون روزنامه به ظاهر شهری و غیرسیاسی همشهری مجال یارگیری پیدا کرد و بعدها در فتنه‌های 78 و 88 نقش‌آفرین اصلی بود.

محمد هاشمی در مصاحبه با آرمان و در پاسخ این سؤال که چه نقشی را برای خانواده خود و آیت‌ا... هاشمی در آینده سیاسی ایران در نظر می‌گیرید؟ اظهار داشت: همواره افتخار ما خدمتگزاری به مردم بوده و همین نقش را در آینده برای خودم و خانواده‌ام ترسیم می‌کنم.وی درباره ارزیابی خود از آینده سیاسی حزب کارگزاران گفت: در خصوص حزب کارگزاران اگر منظورتان از قوی‌ترین حزب سیاسی ضریب نفوذ مردمی و تفکر و اندیشه حزب است با این نکته موافقم. عقیده‌ام هم همین است که کارگزاران به لحاظ تفکر، اندیشه و برنامه مناسب‌ترین تفکر و اندیشه را برای برون‌رفت از مشکلات دارد. به لحاظ قدرت اجرایی، حزب قدرتی مناسب با تفکر، اندیشه و برنامه‌های خود ندارد.وی همچنین درباره «دلیل اعتماد مسئولان عربستان سعودی به آیت‌ا... هاشمی» اظهار داشت: به دلیل شیوه خردگرایی و دشمن‌شناسی آیت‌ا... هاشمی و تجارب گذشته است که مقامات سعودی به ایشان اعتماد دارند. آیت‌ا... هاشمی همیشه خواهان عزت، رفاه، وحدت و انسجام در میان ملل اسلامی بوده‌اند.ملک عبداله در حالی در نامه سال گذشته خود به هاشمی تعبیر «اخوک عبداله» را به کار برده بود که در مذاکرات چند سال پیش با مقامات آمریکایی با اشاره به هراسش از سوی بیداری گفته بود سر مار در ایران است و باید سر مار را کوبید.

لوموند: چرخش اوضاع در سوریه بدون ایران ممکن نبود

کیهان نوشت:یک روزنامه فرانسوی با اذعان به پیروزی‌های بزرگ ارتش سوریه در برابر تروریست‌های مسلح نوشت: چرخش اوضاع در سوریه، بدون ایران امکانپذیر نبود.روزنامه لوموند با تأکید بر تغییر موازنه قدرت میان ارتش سوریه و معارضان ملی نوشت: ایران در این تغییر معادله نقش کلیدی داشت. ایران در حقیقت صاحب‌کار است و صحنه را مدیریت می‌کند. ایران نیروهای سوری را مدیریت می‌کند. نیروهای کار کشته حزب‌الله لبنان به فرمان ایران وارد کارزار سوریه شدند. این، ایران است که به لطف روابط نزدیک با دولت عراق، پای شبه نظامیان این کشور را هم به عرصه نبرد سوریه باز کرد. لوموند می‌افزاید: ایران همزمان در مذاکرات هسته‌ای درگیر است و این پرونده با پرونده سوریه در ارتباط است.آلن فراشون تحلیلگر لوموند می‌نویسد: حساسیت‌های ناسیونالیستی در ایران شدید است و بنابراین برنامه هسته‌ای به موضوعی ملی و غیرتی تبدیل شده است. ایران می‌تواند قدرتی بزرگ در خاورمیانه باشد و در مقابل متحدان آمریکا بایستد.

در همین حال پایگاه خبری گلوبال ریسرچ در تحلیلی نوشت: به رغم جنگ تروریستی حاضر، اصلاحات دموکراتیک سوریه در حال پیشرفت است و این موضوع تهدیدی علیه برنامه غرب برای «تغییر رژیم» در سوریه به شمار می‌رود.«گلوبال ریسرچ» در مقاله‌ای به قلم پروفسور «تیم آندرسون» می‌نویسد: شکی نیست که بشار اسد، رئیس جمهور کنونی سوریه در انتخابات ریاست جمهوری این کشور که قرار است در سوم ماه ژوئن برگزار گردد، همچنان خوش‌شانس‌ترین فرد برای پیروزی در این انتخابات است. حتی کارشناسان ناتو نیز حمایت مردم سوریه از وی را در این انتخابات، 70 درصد برآورد کرده‌اند.

یدیعوت آحارونوت: حزب‌الله سرنوشت جنگ سوریه را تغییر داد

روزنامه کیهان آورده:روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» نوشت: نیروهای «حزب‌الله» با شرکت در نبرد سوریه، به تجربه‌های فراوانی دست یافته است. اینروزنامه صهیونیستی افزود: نیروهای حزب‌الله در جریان نبردهای سوریه به نزدیکی «جولان» رسیده‌اند.این روزنامه به نقل از یک تحلیلگر امور نظامی خاطرنشان کرد: ارتش سوریه گذرگاه باریک منتهی به شهر «قنیطره» و همچنین گذرگاه مواصلاتی میان دمشق به روستای «درزیه» در منطقه «الحاضر» را در اختیار دارد. ارتش سوریه به دلیل توان نیروهایش و حمایت روزافزون ایران و حزب‌الله در نبرد این کشور توانسته به چنین موفقیت‌هایی دست یابد.تحلیلگر صهیونیست معتقد است که مشارکت حزب‌الله در نبردهای سوریه باعث شد تا موازنه قدرت در این کشور به سود ارتش سوریه تغییر کند.یدیعوت آحارونوت نسبت به دستکم گرفتن توانایی‌های حزب‌الله هشدار داد، نیروهای حزب‌الله به دلیل شرکت در نبرد سوریه به تجربه گستر‌ده‌ای دست یافته‌اند و هم‌اکنون تسلیحات کاربردی و تاثیرگذار به دست آورد‌ه‌اند و در صحنه سوریه برای مقابله با دشمن دام‌های جدیدی ایجاد کرده‌اند. علاوه بر آن رزمندگان حزب‌الله می‌توانند مجموعه‌ای از تاکتیک‌های نظامی را بکار ببرند. نبرد سوریه ثابت کرد که حزب‌الله از توانایی انجام عملیات ویژه پیچیده در درون خاک دشمن برخوردار است.

دولت استان تهران را کوچک کرد

روزنامه خراسان نوشت:در حالی که بر اساس تصمیم سال 1391 وزیـران عضو کمـیسیون سیاسی و دفـاعی دولت دهم که به تایید محمود احمدی نژاد رییس جمهور سابق کشورمان نیز رسیده بود، بخشی از شهرستان گرمسار استان سمنان به شهرستان پاکدشت استان تهران الحاق شده بود، با تصمیم روزهای اخیر هیئت دولت که توسط اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور به وزارت کشور ابلاغ شده این مصوبه دولت قبل لغو و منطقه مذکور به استان سمنان باز می گردد.

لغو یک بخشنامه دولتی پس از 24 سال

خراسان آورده:در حالی که هیأت وزیران در خردادماه سال 1369 آیین نامه اجرایی موارد معافیت استفاده از اوراق صورت وضعیت مسافری و بارنامه را تصویب و توسط مرحوم حسن حبیبی معاون اول رئیس جمهور وقت به دستگاههای مربوطه ابلاغ کرده بود، بخش های مختلفی از ابلاغیه مذکور با پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی به استناد اصل 138 قانون اساسی و تایید مسئولان اجرایی، لغو شده است.

محکومیت اقدامات آل خلیفه

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:احمد الطیب، شیخ الازهر، در خلال سفرش به بحرین برای شرکت در کنفرانس گفتگوی ادیان و فرهنگ‌ها، اقدامات سرکوبگرانه آل خلیفه درخصوص شهروندان شیعه این کشور را محکوم کرد. احمد الطیب در سخنان خود از آل خلیفه خواست با سعه صدر بیشتر با شیعیان برخورد کنند و از شیوه برخورد حکومت‌های مختلف با مخالفان خود اظهار نگرانی کرد. شیخ الازهر افزود: "مذهب شیعه براساس فتوای شیخ "شلتوت" یکی از مذاهب پنج گانه‌ای است که به رسمیت شناخته شده و شایسته نیست سرکوب و قتل شیعیان به شکل کنونی دیده شود. آنچه آل خلیفه در پیش گرفته مخالف رفتار اسلامی و عربی است، و این رفتارها لکه ننگی در جهان اسلام است که چهره آن را تخریب می‌کند." رسانه‌های عربی سخنان شیخ الأزهر را سانسور کردند و مطالبی که او نگفته بود به نام او منتشر کردند. براساس همین گزارش، عبدالله بن خالد آل خلیفه، رئیس کمیته عالی امور اسلامی در بحرین با ابراز نگرانی از سخن الطیب، آن را سخیف توصیف کرد و همین امر باعث شد شیخ الازهر جلسه را قبل از تمام شدن ترک کند و به قاهره باز گردد.

ساختن کلیسا بعد از تخریب مسجد

جمهوری اسلامی آورده: پادشاه بحرین، بعد از تخریب مساجد شیعیان، اکنون درصدد ساختن کلیسا در بحرین است. به گزارش "شیعه نیوز"، صفحه ویژه کلیسای کاتولیک در فیس بوک، تصویری از ماکت بزرگترین کلیسا در شبه جزیره عرب که قرار است در بحرین ساخته شود را برای کاربران به نمایش گذاشت. در این صفحه آمده است پادشاه بحرین این ماکت را به پاپ فرانسیس تقدیم کرده و هر دو در دیدار و گفتگویی سی دقیقه‌ای در مورد صلح در خاورمیانه و همزیستی بین ادیان و کاهش افراط گرایی دینی بحث و تبادل نظر کردند. پادشاه بحرین خود از پاپ فرانسیس دعوت کرده بود از بحرین دیدار کند. پادشاه بحرین قبلاً دستور تخریب 38 مسجد شیعی در بحرین را داده بود و مخالفان دولت بحرین معتقدند دیدار پاپ وایتکان از بحرین تلاشی برای بازسازی چهره رژیم آل خلیفه در محافل بین‌المللی پس از ظلم و ستم وی به شیعیان است. شاه بحرین اکنون تلاش می‌کند حمایت مسیحیان جهان را به دست بیاورد.

خرید روزنامه به سمنان برگشت

جمهوری اسلامی نوشت: اقدام معاون سیاسی امنیتی استانداری سمنان که طی نامه‌ای از ادارات دولتی این استان خواست خرید روزنامه‌های سراسری و محلی را از سر بگیرند، بازتاب مثبتی در میان اصحاب رسانه استان داشت.مدیران و نمایندگان مطبوعات محلی و سراسری استان سمنان در عین حال از استانداری خواستند پیگیر اجرای این دستورالعمل باشد. روز شنبه روزنامه جمهوری اسلامی به نقل از خبرنگار خود در سمنان از دستور‌العملی به ادارات دولتی این استان مبنی بر خودداری از خرید روزنامه‌های محلی و سراسری به بهانه "اقتصاد مقاومتی" خبر داده بود که مورد اعتراض اصحاب مطبوعات این استان قرار گرفته بود.

قول وزیر اطلاعات درباره معلم‌های زندانی

روزنامه قدس از قول خبرگزاری آنا نوشت: علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش درباره آخرین وضعیت معلمان سیاسی زندانی که پیش از این قول پیگیری مشکلات آنها را داده بود، گفت: قول کلی را از وزیر اطلاعات گرفته‌ام تا ملاقات نماینده تشکلهای فرهنگیان با ایشان انجام شود و هر زمان که این هماهنگی صورت بگیرد، وزیر اطلاعات آماده این دیدار است.

فراخوانِ ساخت کلیپ برای ترانه مرگ بر آمریکا

قدس به نقل از مهرنوشت: شبکه تلویزیونی نصر، تی وی با انتشار فراخوانی از علاقه مندان خواست تا ترانه «مرگ بر آمریکا» به خوانندگی حامد زمانی را با صدا و تصویر خودشان اجرا و آن را به این شبکه ارسال کنند.

نامه جمعی از نویسندگان به رئیس‌جمهور

قدس به نقل از سایت جهان نوشت: جمعی از نویسندگان کشور برای رئیس‌جمهور نامه نوشتند و از اخباری که درباره تلفیق حوزه شعر با موضوع کار بنیاد ادبیات داستانی به گوش می‌رسد، ابراز تأسف کردند.

راهپیمایی‌سلفی‌هاعلیه‌جام‌جهانی!

روزنامه قدس از قول العالم آورده: فعالان شبکه های اجتماعی در لیبی، این روزها فراخوان راهپیمایی سواره علیه مسابقات جام جهانی برزیل را که سلفی‌های افراطی مبتکر آن هستند، دست به دست می‌کنند. در شعار این فراخوان - که به صورت الکترونیکی و پوسترهای کاغذی نیز منتشر شده- آمده است: نه برزیل، نه آلمان... پرچم اسلام، پرچم ماست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها