
معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان کرمانشاه پیش از ظهر چهارشنبه در گفتوگو با مهر با تایید این خبر، اظهار داشت: جوان 19 ساله ای که برای تفریح به حاشیه رودخانه قره سوی کرمانشاه مراجعه کرده بود، به علت سستی زمین به داخل رودخانه پرت شده و غرق می شود.
سرهنگ ارسلان حیدری گفت: این جوان در حال عکس گرفتن از آب رودخانه بوده که به علت سست بودن محل، در آب رودخانه "قره سو" فرو می رود.
وی افزود: تلاش ها برای پیدا کردن جسد قربانی همچنان ادامه دارد و از مسئولان و غواصان محلی جهت بیرون آوردن جسد این جوان 19 ساله دعوت به عمل آمده است و این جستجو تاکنون بی نتیجه مانده است.
حیدری از والدین خواست که ضمن کنترل مراودات فرزندان خود مراقبت بیشتری از آنان را به عمل آورده تا انشاالله شاهد وقوع حوادث ناگوار این چنینی نباشیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی