راهکارهای کاهش نفخ

یک متخصص تغذیه گفت: بیماران مبتلا به نفخ باید از یک برنامه غذایی مناسب، پیروی و از مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی و گوشت نپخته پرهیز کنند تا نفخ آن‌ها براحتی درمان شود.
کد خبر: ۶۴۴۱۹۹

جام جم سرا: بهنام گشتی‌زاده با بیان اینکه نفخ نشانه‌ای از سایر بیماری‌ها است، اظهار کرد: التهاب معده و روده و حتی اثنی عشر منجر به نفخ معده می‌شود. یکی از علامت‌های ابتلا به نفخ، التهاب معده و روده است، بدین معنا که غذای مصرف شده‌ به خوبی از طریق دستگاه گوارش هضم نشده است که گاهی با علائم دیگری مانند تولید گاز در بدن مشخص می‌شود. اینکه گفته می‌شود غذاهای نفاخ مصرف نکنید نادرست است بلکه مصرف حبوبات به ویژه لوبیا چیتی، نخود و لپه در صورتی که به خوبی پخته شود نفخ کمتری ایجاد می‌کند.
گشتی‌زاده به شایع بودن بیماری نفخ اشاره کرد و ادامه داد: در واقع تمام افراد در طول عمر خود بار‌ها نفخ معده را تجربه می‌کنند، اما این اختلال در برخی افراد به صورت مکرر و در برخی براساس عادات غذایی نادرست روی می‌دهد.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه نفخ معده در هر سنی ایجاد می‌شود، تصریح کرد: در سنین بالا‌تر از ۶۰ سال به دلیل اینکه اغلب در این سن افراد به ناراحتی‌های گوارشی مبتلا هستند، این مشکل بیشتر مشاهده می‌شود. مزمن شدن نفخ نیازمند درمان‌های دیگری همچون درمان مشکلات معده و روده است با این حال، بیماری نفخ مختص به یک جنس نیست. مردان و زنان به یک اندازه به این بیماری مبتلا می‌شوند.
وی به مبتلایان توصییه کرد: غذاهایی که در آن از حبوبات استفاده شده باید بخوبی پخته شود و اگر مبتلایان به نفخ همراه با غذا، زیره و رازیانه مصرف کنند و سبزیجات مانند انواع کلم، پیاز و سیر را حتما به صورت آب‌پز بخورند. مشکلاتشان کمتر خواهد شد. برخی از آجیل‌ها هم منجر به ایجاد نفخ می‌شود و باید کمتر مصرف شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها