برهانی: می‌توانیم علاوه بر لیگ، در جام حذفی هم قهرمان شویم

مهاجم استقلال معتقد است تیمش می‌تواند امسال هر دو جام حذفی و لیگ برتر را از آن خود کند.
کد خبر: ۶۳۹۳۵۵
برهانی: می‌توانیم علاوه بر لیگ، در جام حذفی هم قهرمان شویم

آرش برهانی پس از تساوی یک بر یک استقلال مقابل ذوب آهن در مورد بازی گفت: هرچه به پایان بازی نزدیک‌تر می‌شدیم، منطقی‌تر بازی کردیم و خدا را شکر که توانستیم در دقایق پایانی بازی به گل تساوی دست یابیم. به نظر من دو تیم فوتبال خوب و قابل قبولی را به نمایش گذاشتند.

 

مهاجم استقلال درباره نیمکت خالی این تیم نیز گفت: متاسفانه بازیکنان مصدوم زیادی در اختیار داریم و به همین جهت نیمکت تیم خالی شده است که امیدوارم با رسیدن آنها از این شرایط خارج شویم.

وی درباره عدم گل‌زنی خود در این بازی گفت: خیلی دوست داشتم در این بازی برای استقلال گلزنی کنم اما مطمئنا در بازی‌های آینده جبران خواهم کرد تا بتوانم برای تیمم بیشتر مثمرثمر باشم.

برهانی درباره شرایط استقلال نیز گفت: تیم ما خدا را شکر وضعیت خوبی دارد و در صدر جدول قرار گرفته است. من حتی معتقدم می‌توانیم امسال علاوه بر کسب قهرمانی در لیگ برتر قهرمان جام حذفی هم بشویم و دو جام را کسب کنیم. همچنین در جام باشگاه‌های آسیا هم سعی می‌کنیم با حضور قدرتمند از اعتبار فوتبال ایران در آسیا دفاع کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها