عراق اسناد حمایت عربستان از تروریسم را منتشر کرد

از آغاز درگیری میان نیروهای ارتش عراق و شبه‌نظامیان تروریست در برخی مناطق این کشور، مقامات بغداد همواره از نقش برخی کشورها از جمله عربستان در حمایت از این گروه‌ها سخن می‌گفتند.
کد خبر: ۶۳۵۳۸۷

حال مقامات دولت بتازگی اسناد و مدارکی را منتشر کرده‌اند که مربوط به دست داشتن عربستان سعودی در جنایت‌های تروریستی در عراق است.

به گزارش فارس، علی شلاه، نماینده مجلس عراق در مصاحبه با شبکه العالم تاکید کرد، در نشست اخیر نوری مالکی، نخست‌وزیر عراق و سفرای کشورهای عربی و اسلامی در عراق، مــدارکی قطعی در خصوص دخالت خارجی در حمایت از جنایات تروریستی در شهرهای عراق ارائه شد.

این نماینده عراقی اظهار کرد: یکی از شاهزادگان سعودی فرمان‌هایی را برای عملیات در الانبار صادر کرده است. پیش از این نیز اسناد معتبری دال بر دخالت عربستان سعــودی در امور داخلی عراق منتشر شده بود که در یک فقره، دولت قطر عنوان کرد 20 مورد از این اسناد را در دست دارد که از دخالت‌های عربستان در امور داخلی عراق پرده برمی‌دارد.

این اتفاقات در حالی رخ می‌دهد که نیروهای ارتش این کشور همچنان مشغول نبرد با گروه‌های تروریستی هستند. شهر فلــوجه از جمـــــله مناطق این درگیری‌هاست و طی چند روز گذشته بارها خبر حمله ارتش به این شهر اعلام شده بود.

در همین زمینه، نوری مالکی، نخست‌وزیر عراق در مصاحبه‌ای در شهر بغداد حمله نظامی به شهر فلوجه را بعید دانست و گفت می‌خواهد این شهر را از قربانی شدن بیشتر افراد در امان نگه دارد و به عشایر فرصت بدهد تا افراد مسلح وابسته به القاعده را از این شهر بیرون برانند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها