غذاهای فلفلدار از خود نوعی گاز متصاعد میکنند که این گاز باعث نفوذ در ریهها شده و در سیستم گوارشی تغییراتی را نیز به وجود میآورد که جلوی ترشح هورمون گرسنگی را میگیرد.
گفتنی است؛ امروزه برای لاغر شدن موضعی از انواع فلفل استفاده میکنند و بو و رنگ فلفلها خواص درمانی زیادی دارند.
بوی فلفل، کلسترول را در رگها از بین میبرد و مانع از تخریب سیستم قلبی و عروقی بدن میشود.
از این رو همواره پزشکان توصیه میکنند تا در پخت و طبخ هر غذایی از مقدار زیادی فلفل یا فلفل دلمهای استفاده شود زیرا بویی که از آن متصاعد میشود میتواند چربیهای بدن را بسوزاند.(ایسنا)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد