پس از بررسی موشهای اصلاح شده ژنتیکی، محققان دریافتند نوعی رژیم غذایی موجب افزایش سوخت و ساز و کاهش خستگی عضلانی در انسان میشود.
«چاد پاتون» استادیار بیوشیمی تغذیه در انجمن تغذیه و همکارانش کنجکاو بودند که چرا ماهیچه های اسکلتی در افراد چاق حاوی نوع خاصی از آنزیم است که موجب شکسته شدن چربیهای اشباع شده ، میشود.
پاتون اظهار کرد: ما از موشهای اصلاح شده استفاده کردیم و ژنی که باعث تولید آنزیم میشود را از موشها دور کردیم و متوجه شدیم که در مقایسه با موشهای وحشی موشهای اصلاح شده انرژی بیشتری مصرف میکنند.
آنزیمی به نام «SCD1» چربی را به چربی اشباع نشده تبدیل که سوخت و ساز چربی اشباع شده را آسانتر میکند. کبد این آنزیم را با توجه به محتوای چربی مواد غذایی تولید میکند. بافت چرب این چربی را بهطور تمام وقت به عنوان راهی برای تنظیم خود تولید میکند.
پس از مشاهده عضلات اسکلتی در موشهای اصلاح شده و مقایسه آن با موشهای وحشی پاتون و همکارانش سطوح بالاتری از چربی اشباع نشده به ویژه اسید لینولئیک در طول رژیم غذایی در آنها کشف کردند.
تیم پاتون دریافت موشهای اصلاح شده نسبت به موشهای وحشی وزن کمتری داشتند.(ایسنا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد