دیدار نخست‌وزیر اتیوپی با پزشکیان
در حاشیه نشست سران گروه بریکس؛

دیدار نخست‌وزیر اتیوپی با پزشکیان

گزارش تصویری

دره اومو اتیوپی و قبایل بدوی

در منتهی الیه جنوب غربی کشور اتیوپی در دره رودخانه اومو قبایلی زندگی می کنند که شیوه زندگی آنها از هزار سال پیش تاکنون تغییری نکرده و به رسوم و سنت های خود در این نقطه دورافتاده پایبند هستند.
کد خبر: ۶۱۷۱۹۷
دره اومو اتیوپی و قبایل بدوی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از لایف، به دلیل جنگل های انبوه، رودخانه های خروشان و صعب العبور بودن مسیری که به دره اومو منتهی می شود این قبایل تا اواخر قرن نوزدهم شناخته نشده بودند. آنها علی رغم اینکه در منطقه ای مشترک زندگی می کنند اما دارای نژاد و آداب متفاوتی هستند اما امروزه خطر انقراض نسل این قبایل را تهدید می کند.

یک نکته جالب که موجب پوزخند تلخی می شود این است که علی رغم زندگی بدوی و حفظ رسوم اولیه در دست مردان این قبایل تفنگ های خودکار آک 47 مشاهده می شود که هیچ تناسبی با شکل و هیئت آنها ندارد. برنت استایرتون، فتوژورنالیست مشهور و عکاس باتجربه آژانس گتی ایمیجز برای تهیه گزارشی مصور برای لایف به دره رودخانه اومو یا اومو رایورولی رفت و مجموعه عکس هایی را از این سفر برای لایف به ارمغان آورد. عکس هایی از بشریت اولیه البته منهای وجود تفنگ های خودکار آ ک 47. دره اومو اتیوپی و قبایل بدوی.


           
چهره جالب یک زن قبیله مورسی با نعلبکی داخل لبش و عاجهای سنگین گراز که به همراه تزیینات دیگر از گوشهایش آویخته است. شهرت قبیله مورسی به دلیل نعلبکی رسی است که از زمان کودکی به داخل لب پایین گذاشته و هر سال به قطر آنها افزوده می‌شود و آن را نشانه‌ای از زیبایی می‌دانند.


            
تصویر دو کودک عضو قبیله مورسی که بدنشان از خاکستر پهن سوخته گاوها پوشیده شده تا از پشه‌ها در امان باشند.


            
دو جنگجوی قبیله کارو مسلح به تفنگهای خودکار آک 47 و بدنهای رنگ کرده که از چرا دادن گاوها بازمی‌گردند. امروز تنها حدود 1500 نفر از اعضای قبیله کارو در دره رودخانه اومو به زندگی ادامه می‌دهند.


           
سالمندترین عضو قبیله کارو که اعضای قبیله از سن او خبر ندارند اما معتقدند که او سالمندترین عضو قبیله است. در این ناحیه مردم تمایلی به زندگی طولانی و پیر شدن ندارند.


           
سه پیرمرد عضو قبیله داسانک. اعضای قبیله داسانک یکی از بزرگترین قبایل دره رودخانه اومو بوده و ثروتمندترین قبیله محسوب می‌شوند. قبیله داسانک حدود 60 هزار راس گاو دارد.


            
یک جنگجوی قبیله کارو که سلاحش را بر دوش گذاشته است. جراحاتی که بر پشت او دیده می‌شود نشانه این مساله است که او در جریان نبرد افرادی را به قتل رسانده است. هنگامی که یک جنگجوی کارو مردی را به قتل می‌رساند اعضای قبیله او با تیغه یک چاقو بر پشت شانه و بازوها این نشانه‌ها را ایجاد می‌کنند.


            
تصویر یک چوپان عضو قبیله هامار که برای حفاظت از گله‌اش مسلح است. او با دیدن استایرتون (عکاس این گزارش) به او گفت تو که هستی؟ اینجا چه می‌کنی؟ جوان دیگری که با او بود رفتارش کمتر دوستانه بود و پس از گرفتن این عکس توسط استایرتون با دادن دشنامی از او دور شد.


            
چهره یک جنگجوی کارو در روستای محل زندگی‌اش در رودخانه اومو. رنگ‌آمیزی جالب چهره و بدن او و پوشش سنتی‌اش هیچ تناسبی با سلاحی که بر دوش گذاشته ندارد.

چهره یک دختر نوجوان قبیله کارو و تزیینات سنتی قبیله‌اش.


            
چهره یک پیرزن عضو قبیله مورسی که نعلبکی لبش را درآورده و لب پایین‌اش را کاملا جمع کرده است. او در عین حال آویزه‌های سنگین گوش‌هایش را نیز از لاله ها جدا کرده است. گزارش: بهرام افتخاری.

newsQrCode
برچسب ها: اومو اتیوپی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۱
فرشید
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۶ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۳
۰
۰
خیلی جالب بود / ممنون از بهرام افتخاری / من از جستجو در گوگل در مورد این مكان چون قدیمی ترین فسیل انسان در كنار این قبیله ها پیدا شده با اینجا رسیدم / 195 هزار سال پیش

نیازمندی ها