همکاری مجدد حامد زمانی و مداح معروف

حامد زمانی، خواننده موسیقی پاپ بار دیگر با عبدالرضا هلالی، مداح معروف تهرانی برای تولید یک قطعه مشترک ویژه ایام محرم و صفر همکاری می‌کند.
کد خبر: ۶۱۰۷۶۰

به گزارش مهر، حامد زمانی گفت: مشغول آماده کردن دو قطعه موسیقایی ویژه ایام محرم و صفر هستم که اشعار آنها را سعید بیابانکی و حسین جنتی سروده‌اند.

با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام دادیم، در یکی از قطعات از حضور دوباره عبدالرضا هلالی برای اجرای مشترک استفاده خواهم کرد.

او ادامه داد: امیدواریم بعد از ساخت این آهنگ‌ها بتوانیم نماآهنگ‌هایی را هم برای پخش در شبکه‌‌های مختلف سیما آماده کنیم. فضای این ملودی‌ها طوری تنظیم شده که می‌تواند به عنوان یکی از آثار متفاوت موسیقایی محرم و صفر مورد استفاده مخاطبان قرار گیرد.

زمانی همچنین از برگزاری مراسم رونمایی برای قطعه «13 آبان» خبر داد و گفت: این قطعه به مناسب گرامیداشت روز 13 آبان آماده شده است که با برگزاری مراسم رونمایی آن طی چند روز آینده در روز مورد نظر برای مخاطبان ارائه خواهد شد.

او افزود: البته تولیدات موسیقایی با موضوع نقد وهابیت، سلاح‌های شیمیایی و خوانندگی تیتراژ مجموعه طنز تلویزیونی «کرکره» از برنامه‌های آینده من در عرصه خوانندگی است و بزودی جزئیات آن اعلام می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها