به گزارش جامجم، چند روز پیش مردی با حضور در شعبه سوم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 2 تهران، از مردی به اتهام کلاهبرداری شکایت کرد.
شاکی که صاحب یک مغازه مرغفروشی بود، گفت: روز حادثه مردی در تماس تلفنی با من خود را مامور خرید رستوران یکی از دانشگاههای تهران معرفی و سفارش صدها کیلو مرغ داد.
شاکی افزود: مرد خریدار دوباره تماس گرفت و ادعا کرد یک ساعت دیگر یکی از همکارانش که یک خانم است با من تماس میگیرد تا در مورد نحوه تحویل مرغها و پرداخت پول با هم صحبت کنیم.
وی اضافه کرد: طبق گفته خریدار، همکارش با من تماس گرفت و با وی گفتوگو کردم و پس از توافق با او قرارشد دوباره مرد سفارشدهنده با من تماس بگیرد. او ساعاتی بعد با من تماس گرفت و این بار شماره حسابم را خواست تا پیش از تحویل مرغها، پول آن را به حسابم واریز کند.
مرد شیاد، پولهای شاکی را سرقت کرد
شاکی یادآور شد: مرد خریدار دوباره با من تماس گرفت و این بار ادعا کرد پول را به حسابم واریز کرده، اما هر چه حسابم را بررسی کردم، خبری از واریز پول نبود. همان موقع خریدار از من خواست برای اطمینان از دریافت پول به مقابل دستگاه خودپرداز بروم. طبق خواسته خریدار عمل کرده و مقابل خودپرداز رفتم. او همان موقع شمارهای را برایم خواند و من آن را وارد کردم و بقیه عملیات بانکی را انجام دادم.
وی خاطرنشان کرد: در ادامه متوجه شدم پولی به حسابم واریز نشده، بلکه حدود سه میلیون تومان از حسابم نیز برداشت شده است. بلافاصله با مرد خریدار تماس گرفتم، اما تلفن او خاموش بود. سپس به دانشگاهی که مرد کلاهبردار مدعی بود کارمند آنجاست رفتم و سراغ او را گرفتم که مسئولان دانشگاه گفتند کارمندی با هویت آن مرد ندارند و او را نمیشناسند.
ردپای همدست متهم در سرقتهای دیگر
با تشکیل پروندهای در این رابطه، تحقیقات پلیس آغاز شد تا این که اطلاعاتی به دست آمد که نشان میداد پولهای سرقت شده از حساب شاکی طی دو مرحله به حساب یک زن واریز شده و بلافاصله برداشت شده است. علاوه بر آن نیز از حسابهای افراد دیگری نیز طی 13 مرتبه پول به حساب این زن واریز شده و ساعاتی بعد برداشت شده است.
بنابراین گزارش، با مشخص شدن هویت دریافت کننده پولهای دزدی که یک زن بود، خانه وی در تهران شناسایی و او و مرد کلاهبردار تحت تعقیب پلیس قرار گرفتند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: