سپاهان صدرنشین شد

آزادی برای استقلال خوش یمن نبود

در حساس ترین بازی هفته دوم لیگ برتر ، تیم سپاهان در ورزشگاه آزادی استقلال را با نتیجه دو بر یک شکست داد تا قهرمان فصل گذشته در اولین بازی خود در آزادی طعم شکست را بچشد .
کد خبر: ۵۸۴۶۴۸
آزادی برای استقلال خوش یمن نبود


به گزاش سایت جام جم ورزشی در این بازی زیبا و پر افت و خیز ، دو تیم ارایه گر یک بازی خوب و حساب شده بودند  تا نشان دهند در تقابل دو مدعی لیگ ، کیفیت بازی نیز حسابی به دل می نشیند . در این بازی تیم سپاهان که امسال نیز تیم خوب و هماهنگی را بسته است با بازیسازی مجتبی جباری نشان داد که می تواند برای هر تیمی خطر ساز شود . این تیم که در هفته نخست نیز تیم مدعی فولاد خوزستان را شکست داده بود ، در برابر استقلال مدعی نیز بسیار حساب شده بازی کرد تا نشان دهد که زرد پوشان اصفهانی این بار عزم شان را برای قهرمانی دو باره در لیگ جزم کرده اند .
در طرف مقابل استقلال گر چه در این بازی از حضور توام جواد نکونام و آندو تیموریان در خط میانی بهره گرفت تا جنگ های میانه میدان را از حریف ببرد ، اما خلا ء یک هافبک بازیساز حسابی در این بازی خود را نشان داد تا در طرف مقابل سپاهان با حضور مجتبی جباری ، غیبت کاپیتان بازیساز تیمش( محرم نوید کیا ) را در این بازی حس نکند .

در حقیقت استقلال در این بازی همانطور که امیر قلعه نویی نیز قبل از بازی گفته بود ، هنوز تا تیم شدن کامل و رسیدن به هماهنگی تیمی آرمانی فاصله دارد تا در طرف مقابل سپاهان که زودتر از آبی های پایتخت تمرینات پیش فصل خود را شروع کرده بود ، با ارایه یک بازی تیمی بهتر و استفاده حداکثری از توان بازیکنانش در نقاط مختلف زمین ، دومین پیروزی و 3 امتیاز خود را نیز دشت کرده و با 6 امتیاز در صدر جدول قرار گیرد .

سپاهان که در همان نیمه نخست و در دقیقه 2 بر روی اشتباه مرگبار خسرو حیدری در لو دادن توپ و ضربه دقیق و استادانه آرش افشین ، مهاجم جوان و با آتیه فوتبال ایران، دروازه مهدی رحمتی را گشوده بود ، در نیمه دوم و در دقیقه 54 صاحب یک ضربه پنالتی شد تا این ضربه را هادی عقیلی به گل دوم و پیروزی بخش تیم اصفهانی تبدیل کند . هر چند که استقلالی ها روی گرفتن این پنالتی به تصمیم محمد فغانی معترض بودند ، اما این داور برای آنکه از کنار این پنالتی بحث بر انگیز بگذرد در دقیقه 65 از کنار خطای مدافعان استقلال بر روی محمد غلامی به سادگی عبور کرد تا بیش از آن جو ورزشگاه ازادی را علیه خود نشوراند .

استقلال که بعد از خوردن گل دوم سراپا حمله شده بود ، با تعویض فرهاد مجیدی و فرستادن فردین عابدینی جوان به زمین ، حنیف عمران زاده را از خط دفاع به خط حمله منتقل کرد تا بلکه با سانترهای خسرو حیدری و قدرت سرزنی قاضی و حنیف ، دروزاه سپاهان را با خطر جدی مواجه کند . امیر قلعه نویی که در دقیقه 68 شدیدا به تصمیم فغانی معترض بود و معتقد بود که وی خطای پنالتی روی پژمان نوری را نگرفته است ، در ادامه مهدی محمد نظری را به جای حنیف عمران زاده به زمین زمین فرستاد تا حملات استقلال پر دامنه تر و کوبنده تر از قبل پی گرفته شود . در دقیقه 78 این حربه جواب داد و به دنبال ضربه ایستگاهی آندو تیموریان و رفت و برگشت توپ پس از خوردن به دیرک افقی دروازه ، امیر حسین صادقی با ضربه سر ، دروازه رحمان احمدی را گشود تا امید به اردوی استقلال برای فرار از شکست باز گردد .

 هر چند استقلال می توانست در دقایق پایانی بازی و بر روی ضربه محمد مهدی نظری این بازی را بازنده نباشد ، اما ضربه این مهاجم جوان در شرایط تک به تک با احمدی ، با فاصله ای ناچیز از دیرک عمودی دروازه سپاهان راهی خارج شد تا آه از نهاد امیر قلعه نویی و هواداران استقلال در ورزشگاه آزادی بلند شود . 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها