بابک شیرازی پسر مرحوم فهیمه رحیمی گفت: مرحوم مادرم از سه سال قبل دچار بیماری سرطان معده شده بود و با وجود درمانهایی که صورت گرفت و بهبودی نسبی که حاصل شد، از 9 ماه قبل دوباره بیماریاش عود کرد.
وی افزود: بیماری مادرم از 20 روز پیش عود کرد و منجر شد که وی را در بیمارستان مهر تهران بستری کنیم و در نهایت ساعت 5 صبح امروز در سن 61 سالگی در بخش مراقبتهای ویژه این بیمارستان فوت کرد.
به گفته شیرازی، زمان دقیق مراسم تشییع این نویسنده فقید کشور هنوز مشخص نیست و خانواده وی در حال تلاش برای خاکسپاری او در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) هستند.
فهیمه رحیمی نویسنده صاحب سبک در خلق داستانهای عامه پسند در سالهای دهه شصت و هفتاد ایران بود که با انتشار رمان «بازگشت به خوشبختی» در سال 1368 به شهرت رسید.
رحیمی را میتوان به جرات صاحب سبک دانست چرا که اقبال بسیاری از رمانهایش، دیگران را واداشت از آثار او دنبالهروی کنند.
اتوبوس، عشق و خرافات، کوچه باغ یادها، برجی در مه، خلوت شبهای تنهایی، روزهای سرد برفی، خیال تو، عالیه، رز کبود، شیدایی، بانوی جنگل، حرم دل، آریانا، پنجره، بازگشت به خوشبختی، تاوان عشق، پاییز را فراموش کن، ماندانا، زخمخوردگان تقدیر، هنگامه، ابلیس کوچک، اشک ستاره و... از جمله آثار فهیمه رحیمی هستند.
بسیاری از منتقدان ایرانی نوشتههای فهیمه رحیمی را با آثار «دانیل استیل» برابر میدانند اما او دوست داشت خودش باشد و برابری با دیگران را هیچگاه مایه افتخار خود نمیدانست.
وی در یکی از آخرین گفت وگوهای مطبوعاتی خود اظهار داشته بود عاشق نوشتن است و افزوده بود: «هر وقت پرنده کلمه دور سرم پرواز کند، میدانم باید دست به قلم بنشینم و وارد دنیای تازهای شوم.»(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت