
به گزارش روز جمعه جامجم آنلاین به نقل از پلیس آگاهی تهران، در پی طرح شکایت های مشابه در برخی دادسراهای تهران مبنی بر آزار و اذیت تعدادی پسر نوجوان در مناطق شمال غرب تهران بویژه در دهکده المپیک و چیتگر ، بلافاصله هماهنگی های لازم قضایی با دادسرای امور جنایی انجام و به دستور دادیار شعبه یکم ، پرونده جهت رسیدگی تخصصی در اختیار اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
با جمع بندی پرونده ها در اداره شانزدهم و آغاز تحقیقات ، شکات پرونده که همگی آنها پسران نوجوانی هستند در اظهارات خود عنوان داشتند که توسط راننده جوان یک دستگاه خودرو پراید سفید رنگ و ضمن تهدید با سلاح سرد ، مورد آزار و اذیت قرار گرفتهاند.
یکی از شکات در اظهارات خود به کارآگاهان گفت : ساعت 19 روز 14 بهمن امسال، از میدان المپیک و به مقصد شهرک شهید باقری واقع در انتهای اتوبان شهید همت منتظر تاکسی بودم که خودرو پراید 132 سفیدرنگی در مقابل من توقف کرد . در بین راه ، ناگهان راننده تغییر مسیر داد و خودرو را در محل تاریکی متوقف کرد؛ در این هنگام راننده با کشیدن قمه و قرار دادن آن در زیر گلویم ، مانع از هرگونه عکس العمل از سوی من شد و در حالیکه درب سمت شاگرد راننده را بگونه ای به گاردیل چسبانده بود که نمی توانستم درب ماشین را باز نمایم ، ضمن ضرب و شتم و بدون توجه به التماس هایم مرا مورد آزار و اذیت قرار داد ؛ پس از آن من را به بیرون از خودرو انداخت و از محل متواری شد .
دیگر شکات نیز در اظهارات مشابه عنوان کردند که در حوالی میدان المپیک و در ساعات اولیه شب ، راننده جوان یک دستگاه خودرو پراید سفید رنگ اقدام به سوار نمودن آنها به عنوان مسافر کرده و در طی مسیر ، با تهدید چاقو و شوکر ، آنها را مورد تهدید و آزار و اذیت قرار داده و حتی در صورت همراه داشتن وجه نقد و طلا ، اقدام به زورگیری وجوه نقد و دیگر اموال باارزش شکات نیز نموده است ؛ در این خصوص یکی از شکات پرونده با اشاره به زورگیری اموال همراه خود ، در اظهاراتش به کارآگاهان گفت : راننده پراید اقدام به زورگیری گردنبند طلایم به ارزش تقریبی 3 میلیون تومان و همچنین 90 هزار تومان وجه نقد همراهم کرده است.
شناسایی و دستگیری متهم
در ادامه رسیدگی به این پرونده ، کارآگاهان اداره شانزدهم با بهر گیری از اطلاعات بدست آمده از شکات پرونده اقدام به چهره نگاری تصویر راننده پراید سفیدرنگ کردند . در ادامه ، کارآگاهان با بهره گیری از اطلاعات بدست آمده و دیگر اقدامات پلیسی صورت گرفته، موفق به شناسایی خودرو پراید مورد نظر شدند ؛ با شناسایی خودرو پراید ، مالک حقوقی خودرو شناسایی و تحقیقات از وی آغاز شد ؛ این شخص در اظهارات خود عنوان داشت : خودرو را در حدود 15 ماه پیش به فردی به هویت اصغر . ب ( متولد 1368 ) فروختهام .
با بدست آمدن هویت دقیق "اصغر . ب"، تصاویر بدست آمده از وی به شکات پرونده نشان داده شد که همگی آنها ، "اصغر"را به عنوان راننده پراید و متهم تحت تعقیب پرونده مورد شناسایی قرار دادند ؛ بلافاصله اقدامات پلیسی جهت شناسایی مخفیگاه متهم در دهکده المپیک انجام و وی بعدازظهر روز 8 اسفندماه توسط کارآگاهان اداره شانزدهم دستگیر شد.
سرهنگ کارآگاه آریا حاجی زاده ، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ ،با اشاره به شناسایی متهم از سوی شکات و اعترافات صریح متهم در خصوص اقدام به آزار و اذیت شکات پرونده ، در ادامه اعلام این خبر گفت : با توجه به شناسایی متهم از سوی تمامی شکات این پرونده و همچنین اعترافات صریح متهم در خصوص اقدام به آزار و اذیت آنها ، قرار بازداشت موقت از سوی دادیار محترم پرونده صادر و تحقیقات تکمیلی جهت شناسایی دیگر جرایم ارتکابی و سایر شکات احتمالی در دستور کار کاراگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد