گفت و گو با دادستان تهران برای تخفیف یک مجازات طولانی؛

پروین ، تنها دادرس علی اکبریان

در شرایطی که علی اکبریان در زندان کم کم در حال فراموش شدن بود به نظر می آید علی پروین تنها دادرس او در این مقطع کنونی باشد.
کد خبر: ۵۴۲۷۲۸


‌علی اکبریان بازیکن سابق تیم‌های  پرسپولیس و استقلال به دلیل تخلفش با نظر دادگاه به حبس ابد زندانی شده است، از همین رو برخی از اهالی فوتبال به دنبال این هستند که مشکل این بازیکن را حل کنند.
یکی از این افراد علی پروین است که هر از گاهی با سر زدن به او در زندان و کمک به خانواده‌اش سعی می‌کند تا مشکلات اکبریان زودتر حل شود.
به گزارش فارس؛علی پروین روز گذشته در گفت‌وگویی تلفنی با دادستان تهران از وی خواست با توجه به شرایط اکبریان تخفیفی برای او در آینده در نظر گرفته شود و از حبس ابد بیرون بیاید. قرار است به زودی پروین و چند فوتبالی دیگر در دیداری حضوری در خصوص این موضوع با دادستان و مسئولان نشستی داشته باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها