افزایش میزان اسیدهای چرب امگا 3 در خون بیماران همودیالیزی موجب کاهش چشمگیر خطر ایست قلبی در این بیماران میشود.
اسیدهای چرب امگا 3 در مواد مغذی مختلف از جمله روغن ماهی یافت میشود و به همین علت رژیم غذایی مناسب یکی از فاکتورهای اصلی برای نجات بیماران همودیالیزی محسوب می شود.
محققان دانشگاه ایندیانا در یک تحقیق دریافتند که نرخ نجات بیماران همودیالیزی در طول سال اول بیماری تنها 35 درصد بوده و احتمال ابتلای این افراد به ایست قلبی در چند ماه ابتدای درمان بسیار بالا و چیزی حدود هفت درصد است.
ایست قلبی معمولاً در اثر اختلال در پالسهای الکتریکی قلب ایجاد شده و منجر به توقف ضربان قلب و جریان خون در بدن بیمار میشود.
این اختلال میتواند موجب بیهوشی، اختلال در تنفس و پس از چند دقیقه موجب مرگ بیمار شود.(ایرنا)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: