سردبیر گل مجرم شناخته شد

هیات منصفه دادگاه مطبوعات مدیر سایت «صراط‌نیوز» را در دو مورد اتهامی مجرم ندانست اما اعلام کرد که سردبیر نشریه «گل» مجرم است.
کد خبر: ۵۴۱۶۴۹


علی‌اکبر کسائیان دبیر هیات منصفه مطبوعات در این باره ادامه داد: صبح روز یک‌شنبه 29 بهمن جلسه رسیدگی به اتهامات مطروحه در پرونده‌های روزنامه ورزشی «گل» و سایت خبری - تحلیلی «صراط‌نیوز» در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی سیامک مدیرخراسانی برگزار شد.

وی ادامه داد: پرونده سایت «صراط‌نیوز» با شکایت شاکی خصوصی و با اتهاماتی نظیر نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی و افترا تشکیل شده بود که هیات منصفه مطبوعات پس از پایان جلسه اعلام کرد که مدیر سایت مذکور در هر دو مورد با اکثریت آرا مجرم نیست.

دبیر هیات منصفه مطبوعات افزود: در پرونده نشریه ورزشی «گل» نیز که از سردبیر این نشریه به اتهام استفاده ابزاری از تصاویر زنان شکایت شده بود، هیات منصفه مطبوعات با اکثریت آرا، متهم را مجرم دانست.

به گفته‌ی کسائیان هم‌چنین هیات منصفه مطبوعات با اکثریت آراء نامبرده را مستحق تخفیف دانسته است.
 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها