متخصص تغذیه توصیه کرد از سرخ کردن زیاد بادمجان باید پرهیز کرد چرا که قسمت های بسیار سرخ شده آن که به رنگ سیاه در می آید، سرطان زا است.
کد خبر: ۴۴۶۸۳۹

" بنابراین، این ماده غذایی بهتر است بخارپز و آب پز تهیه شود و یا در معرض اندکی تفت قرار گیرد. "
 
مرتضی صفوی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: بادمجان حاوی ویتامین ها و مواد معدنی گوناگون است و باید در پخت این ماده غذایی دقت کرد تا خواص خود را از دست ندهد.

این متخصص تغذیه اضافه کرد: بادمجان در درمان یبوست و بیماری های قلبی و عروقی مفید است همچنین فیبر موجود در این ماده غذایی از سرطان گوارش جلوگیری می کند.

صفوی گفت: مصرف خام بادمجان برای بیماران آسمی مضر است اما این ماده غذایی در عین حال ادرار آور و و نرم کننده سینه است.(ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها