در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
" بنابراین، این ماده غذایی بهتر است بخارپز و آب پز تهیه شود و یا در معرض اندکی تفت قرار گیرد. "
مرتضی صفوی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: بادمجان حاوی ویتامین ها و مواد معدنی گوناگون است و باید در پخت این ماده غذایی دقت کرد تا خواص خود را از دست ندهد.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: بادمجان در درمان یبوست و بیماری های قلبی و عروقی مفید است همچنین فیبر موجود در این ماده غذایی از سرطان گوارش جلوگیری می کند.
صفوی گفت: مصرف خام بادمجان برای بیماران آسمی مضر است اما این ماده غذایی در عین حال ادرار آور و و نرم کننده سینه است.(ایرنا)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: