متخصص داروسازی گیاهی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: خوردن کندر به همراه عسل و مویز - هنگام ناشتا-، حافظه انسان را تقویت می کند.
کد خبر: ۴۱۰۲۵۵

آسیه شجاعی در گفت و گو با ایرنا افزود: کندر دارای طبیعتی گرم و خشک است و موجب تقویت حافظه می شود.

این متخصص داروسازی اظهار داشت: تحقیقات روی کندر نشان داده است که مصرف این گیاه دارویی در دوران بارداری نیز در تقویت حافظه و سرعت و قدرت یادگیری نوزادان، تاثیرگذار است اما هنوز مطالعات کافی درباره اندازه و زمان دقیق استفاده از این گیاه دارویی در دوران بارداری انجام نشده است.

این عضو هیات علمی موسسه طب اسلامی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی تهران به خواص دیگر گیاه کندر اشاره کرد و گفت: کندر یک گیاه دارویی معطر است که دود آن می تواند مانع از خونریزی بینی شود.

به گفته وی، کندرهایی که هنگام سوختن، دود کمتر و اشتعال بیشتری ایجاد می کند، کمتر ناخالصی دارد.

شجاعی افزود: کندر در اندازه و رنگ های مختلف در بازار موجود است و گفته می شود کندر سفید بهتر از دیگر انواع آن است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها