پرسپولیس، اخراج شیث را وتو کرد

حتی اگر علی دایی جلوی چند میکروفن خبری بگوید، دوستی من و حبیب کاشانی 7، 8 ساله است و هیچ اختلافی میان ما نیست، اما رایی که روز گذشته به عنوان خروجی جلسه کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس درباره شیث رضایی رسانه‌ای شد، به نوعی همه شایعات مربوط به وجود اختلاف‌نظر میان سرمربی و سرپرست پرسپولیس را تائید کرد.
کد خبر: ۳۸۶۰۳۷

سرمربی پرسپولیس، شیث رضایی را به دلیل توهین به یکی دو تماشاگر ایرانی در دبی، شبانه راهی تهران کرد و بعد از آن، این دو به بدترین شکل ممکن به هم تاختند.

این‌که شیث بازیکن کوچکی است و رفتارش در شان باشگاه پرسپولیس نیست، یا بیان این جمله که ؛ تا زمانی که من سرمربی پرسپولیس هستم شیث جایی در باشگاه ندارد، به روشنی موضع علی دایی را در قبال این مدافع اخراجی روشن می‌کند.

در مقابل شیث هم بلافاصله پس از بازگشت به تهران از علی دایی شکایت کرد تا مشخص شود او هم حاضر نیست در مقابل رفتار‌های سرمربی‌اش عقب‌نشینی کند.

اما در چنین فضایی کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس تشکیل جلسه داد و صرفا با خواندن دفاعیات بازیکن اخراجی باشگاه، حکم اخراج را لغو و عنوان کرد؛ به دلیل انجام مصاحبه‌ای که به تنش در باشگاه انجامید، شیث به کسر 15 درصد از مبلغ قراردادش محکوم می‌شود.

این در شرایطی است که انتظار علی دایی و بسیاری از هواداران براین بود که با تشکیل این کمیته شیث رضایی پس از کش و قوس‌های فراوان و چندین بار اخراج از تیم پرسپولیس، بالاخره با این تیم قطع همکاری کند، اما رای کمیته انضباطی باشگاه، این موضوع را بار دیگر در هاله‌ای از ابهام قرار داد. البته در صدور این حکم نباید نقش سرپرست پرسپولیس را نادیده گرفت، کسی که یک بار دیگر هم با این توجیه که جرمش اثبات نشده، مانع از اخراج شیث شد و علاوه بر آن پس از 4 باخت پیاپی، دایی را مجاب کرد که دوباره از این بازیکن اخراجی در ترکیب تیم استفاده کند.

خیلی‌ها سرآغاز اختلافات کاشانی و دایی را از همان روزها می‌دانند. روزهایی که دایی به دلیل باخت‌های متوالی پرسپولیس تحت فشار بود و سرپرست باشگاه علاوه بر تحمیل شیث رضایی به سرمربی، به علت رابطه نزدیکش با وحید هاشمیان، دایی را مجاب کرد با جذب این لژیونر هم موافقت کند.

کاشانی حتی در آخرین نشست باشگاه پرسپولیس در حالی که دایی گفته بود به هیچ وجه قصد تجدیدنظر پیرامون تصمیماتی که درباره شیث رضایی گرفته را ندارد، عنوان کرد: «باشگاه برای بازیکنانش هزینه‌های چند صد میلیون تومانی کرده و نباید انتظار داشت که با هر اختلاف نظری بازیکن خاطی را اخراج کرد.»

در هر حال با حکمی که دیروز از سوی کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس صادر شد، علی دایی یک بار دیگر مقابل حبیب کاشانی قرار گرفت تا با وجود دوستی دیرینه‌ای که میان این دو وجود دارد، احتمال تشدید اختلافات‌شان در همان حالت بالقوه باقی بماند.

آنچه مسلم است سرمربی پرسپولیس فعلا قصد استفاده از شیث رضایی را ندارد، اما برای این‌که نظر مدیریت باشگاه هم تامین شود به مولایی، بدنساز پرسپولیس اعلام کرده برای شیث رضایی تمرین‌های اختصاصی در نظر بگیرد تا او نظر بعدی‌اش را در مورد این بازیکن اعلام کند.

رضا پورعالی
گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها