وی گفت: از مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدان میتوان به آلو، انگور (انگور سیاه) و کشمش، آلبالو، ذغال اخته، اسفناج، سیر، تربچه، کلم (پخته)، گوجهفرنگی و انواع توت (سیاه، توتفرنگی، تمشک) اشاره کرد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مطالعات نشان داده است که عصاره 5 نوع میوه و سبزی شامل سیبزمینی، پرتقال، سیب، تربچه بویژه گل کلم حاوی مادهای به نام گلوکوسلات هستند که تاثیر آن مشابه داروهای درمان آلزایمر است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
روزنامه «جامجم» در گفتوگو با عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی کرد
یحیی آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی در گفتوگو با روزنامه جامجم:
در گفتوگو با جواد منصوری به بررسی واقعه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و تأثیر آن در امتداد مقاومت از دانشکده فنی تا نسل امروز پرداختیم