تحقیقات دانشمندان کانادایی نشان می‌دهد افرادی که در طول هفته شکلات کاکائوی تلخ مصرف می‌کنند کمتر در معرض خطر سکته و مرگ ناشی از سکته قرار خواهند داشت.
کد خبر: ۳۱۲۱۹۴

به گزارش مهر، مطالعه روی 50 هزار داوطلب نشان داد افرادی که در طول هفته کاکائوی تلخ مصرف می‌کنند 22 درصد کمتر از دیگر افراد در معرض خطر سکته قرار دارند و افرادی که دچار این اختلال شده‌اند، اما در مصرف این شکلات تردیدی به خود راه نمی‌دهند 46 درصد کمتر از سایرین در معرض خطر مرگ ناشی از سکته قرار دارند.

محققان دانشگاه تورنتو دلیل این پدیده را وجود مقادیر زیادی آنتی اکسید فلاوانوید در شکلات کاکائوی تلخ می‌دانند. به گفته آنها، مطالعات بیشتری نیاز است تا تعیین شود آیا این کاکائو روی کاهش احتمال سکته تاثیر دارد یا افراد سالم بیشتر به مصرف آن گرایش نشان می‌دهند.

محققان دریافتند از میان 44 هزار و 489نفر از داوطلبان حاضر در مطالعه، کسانی که در هفته کاکائوی تلخ مصرف می‌کردند 22 درصد کمتر از افرادی که شکلات نمی‌خوردند در معرض سکته قرار دارند.

مطالعه‌ای دیگر نشان داد 1169 نفر که در هفته 50 گرم کاکائو می‌خوردند 46درصد کمتر از افرادی که این شکلات را نمی‌خوردند در معرض خطر مرگ ناشی از سکته قرار دارند.

بر اساس گزارش تلگراف، با این وجود به دلیل این‌که مصرف بیش از حد شکلات می‌تواند منجر به چاقی در افراد شود و چاقی نیز یکی از عوامل تهدیدکننده سلامتی به شمار می‌رود، دانشمندان قصد دارند مطالعات بیشتری را به منظور رد یا اثبات تاثیر آن روی بروز سکته انجام دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها