ساخت اشیای عتیقه جعلی از نمونه واقعی

گروه حوادث: کارآگاهان پلیس آگاهی استان گیلان موفق شدند کلاهبرداران حرفه‌ای را که اقدام به فروش عتیقه‌های تقلبی و اموال فرهنگی می‌کردند، قبل از فروش یک محموله تقلبی دستگیر کنند.
کد خبر: ۲۸۱۷۴۲

سرهنگ کریمی، رئیس پلیس آگاهی استان گیلان در تشریح جزئیات این پرونده گفت: با تشدید اقدامات پلیس آگاهی برای کنترل قاچاقچیان اموال فرهنگی، کارآگاهان پلیس متوجه شدند چند کلاهبردار مدتی است در حال شناسایی مشتری برای فروش اشیای عتیقه تقلبی خود هستند. با محرز شدن فعالیت این افراد کارآگاهان وارد عمل شده و با شناسایی افراد، تمامی مبادی مشکوک را با کنترل نامحسوس تحت پوشش قرار دادند. کلاهبرداران در روز ملاقات برای انجام معامله، محل قراری را با مشتری مشخص کردند، اما کارآگاهان پلیس در چند اکیپ مجزا با حضور در محل، به صورت نامحسوس آنها را زیر نظر گرفتند و سرانجام هر 3 متهم هنگامی که قصد رد و بدل اشیا را داشتند، با حضور کارآگاهان پلیس دستگیر شدند.

کارشناسان میراث فرهنگی با مشاهده اشیای مکشوفه تمامی اقلام را بدلی و فاقد ارزش تاریخی و فرهنگی اعلام کردند و گفتند بعضی اشیای بدل‌سازی شده مکشوفه از روی نمونه‌های اصلی اشیای عتیقه ساخته شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها