پایان فرار عامل ترور مدافع امنیت در شهرستان فاریاب

کرمان
کرمان- فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: فردی که با اقدام تروریستی، در عصر روز ۵شنبه ۱۶ مهرماه، رئيس پلیس پیشگیری فاریاب را به شهادت رسانده بود، در پی اقدامات عملیاتی پلیس استان به هلاکت رسید.
کد خبر: ۱۵۷۰۰۸۵
به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛ سردارجلیل موقوفه‌ئی، گفت: در پی اقدام تروریستی و شهادت سرهنگ مهدی جمشیدی گوشکی در شهرستان فاریاب، تلاش‌های تخصصی و عملیاتی پلیس از همان دقایق اولیه، برای شناسایی و برخورد با عاملان این جنایت با جدیت دنبال شد که در نهایت و در کمتر از ۴۸ ساعت، به هلاکت عامل این ترور انجامید.
 
فرمانده انتظامی استان کرمان ضمن تأکید بر عزم راسخ پلیس در صیانت از امنیت عمومی، اعلام می‌دارد که تعرض به حافظان نظم و امنیت و ارتکاب اقدامات تروریستی، خللی در اراده استوار مدافعان امنیت ایجاد نخواهد کرد و پلیس با اقتدار و قاطعیت، برخورد با مخلان امنیت مردم را در دستور کار دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها