ایمن‌سازی دو خط استراتژیک انتقال خوراک پتروشیمی‌های ماهشهر

پتروشیمی - خط لوله
مدیر عامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری از تکمیل عملیات ایمن‌سازی خطوط لوله نفتا و گازمایع خبر داد و گفت: این اقدام با هدف تداوم پایدار انتقال خوراک به واحد‌های پتروشیمی ماهشهر اجرا شده است.
کد خبر: ۱۵۶۵۴۲۳

جام جم آنلاین - خوزستان، سید محسن دهبان پور ظهر امروز شنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: در عملیات اخیر، دو انشعاب غیرمجاز شناسایی‌شده بر روی خط لوله ۱۰ اینچی نفتا، پس از انجام توپکرانی با نیتروژن، ایمن‌سازی و حذف شده و این خط هم‌اکنون در مدار تولید قرار گرفته است.

 

وی به اهمیت خط لوله ۱۲ اینچی گازمایع اشاره کرد و افزود: وظیفه انتقال مایعات از واحد‌های گازمایع ۲۰۰، ۳۰۰ و ۱۵۰۰ این شرکت را به پتروشیمی بندر امام ماهشهر بر عهده دارد. همچنین خط لوله نفتا نیز خوراک مایعات نفتی را از واحد گاز و گازمایع ۹۰۰ (متعلق به شرکت گچساران) و واحد گاز و گاز مایع ۱۰۰۰ آغاجاری به پتروشیمی بوعلی منتقل می‌کند.

 

مدیر عامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری تأکید کرد: ایمن‌سازی این دو خط، نقش کلیدی در کاهش مخاطرات عملیاتی و تضمین تداوم جریان خوراک صنایع پایین‌دستی ایفا می‌کند.

 

وی تصریح کرد: عملیات یادشده با اولویت‌بندی ریسک‌های فرآیندی و هماهنگی میان واحد‌های عملیاتی و تعمیراتی به انجام رسیده و گزارش آن برای به‌روزرسانی سامانه‌های ایمنی مدارک بهره‌برداری ثبت شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها