علامت استاندارد مایع ظرفشویی «جام» جعلی است
روابط عمومی اداره استاندارد یزد خبر داد:

علامت استاندارد مایع ظرفشویی «جام» جعلی است

مدیرکل استاندارد یزد:

تقویت بهبود محیط کار استاندارد برای افزایش آگاهی مردم

استاندارد
مدیرکل استاندارد یزد گفت: بهبود محیط کار و توسعه اطلاع‌رسانی استاندارد برای افزایش آگاهی مردم، تقویت می‌شود.
کد خبر: ۱۵۶۵۳۷۶

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد،  زهرا جعفری ندوشن در نشست عمومی کارکنان اداره کل به مناسبت هفته دولت و وحدت، بر تقویت همکاری و همراهی کارکنان، بهبود شرایط محیط کار و توسعه اطلاع‌رسانی برای افزایش آگاهی مردم در حوزه استاندارد، تأکید کرد.

وی هدف از برگزاری این نشست را ایجاد فرصتی برای گفت‌وگو، تبادل نظر و طرح مسائل و موضوعات مورد نظر کارکنان عنوان کرد.

جعفری ندوشن ضمن خیرمقدم به همکاران جدید اداره کل، اظهار کرد: امیدواریم با همکاری و همراهی همه کارکنان، محیط کار مطلوبی فراهم شود و وظایف و مسئولیت‌های محوله با بهترین کیفیت و روحیه به انجام برسد.

مدیرکل استاندارد استان یزد با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه عمرانی و ساماندهی فضای اداری، گفت: تلاش می‌شود شرایط محیط کار از نظر دما، نور، فضای مناسب و سایر الزامات برای کارکنان بهبود یابد.

وی در عین حال بر ضرورت صرفه‌جویی و مصرف بهینه انرژی تأکید کرد و افزود: فراهم کردن شرایط مناسب برای کارکنان باید در کنار مدیریت صحیح منابع انجام شود و همکاران هنگام خروج از اتاق‌ها، سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی و چراغ‌های غیرضروری را خاموش کنند.

دبیرشورای استاندارد استان یزدر بخش دیگری از سخنان خود، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی درباره استاندارد را از اولویت‌های مهم دانست و بر تولید محتوای ساده، کاربردی و قابل فهم برای عموم مردم تأکید کرد.

مدیرکل استاندارد استان یزد پیشنهاد کرد به صورت هفتگی یک «پیام استاندارد» یا «دانستنی های استاندارد» با موضوعات مورد نیاز مردم تهیه و از طریق ظرفیت‌های اطلاع‌رسانی دیگر دوایر منتشر شود.

وی همچنین اظهار کرد: مردم در زندگی روزمره با انواع کالاها و خدمات مواجه هستند و لازم است درباره الزامات استاندارد، ویژگی‌های محصولات استاندارد و پیامدهای استفاده از کالاهای غیراستاندارد، آگاهی لازم را داشته باشند.

جعفری ندوشن خاطرنشان کرد: اطلاع‌رسانی هدفمند درباره استاندارد می‌تواند به افزایش آگاهی عمومی، انتخاب آگاهانه کالاها و خدمات و پیشگیری از پیامدهای استفاده از محصولات غیراستاندارد کمک کند.

وی بر همکاری بخش‌های مختلف اداره کل برای تولید و انتشار محتوای استاندارد و رساندن پیام‌های کاربردی به جامعه تأکید کرد.

شایان ذکر است، در پایان این نشست نیز از تعدادی از همکارانی که در این دوره فعالیت و مشارکت بیشتری داشتند، تجلیل شد.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها