تزریق ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه به تصفیه‌خانه فاضلاب اردبیل

آبفا
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل از دریافت ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه نقدی از سازمان برنامه و بودجه برای تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب این شهر خبر داد و وعده داد مدول دوم این پروژه تا ۲۲ بهمن‌ماه به بهره‌برداری برسد.
کد خبر: ۱۵۶۴۴۶۶

مهدی مرادجو با بیان اینکه تأمین برخی تجهیزات وارداتی تنها چالش موجود در مسیر تسریع پروژه است، خاطرنشان کرد: با تکمیل این طرح، معضلات زیست‌محیطی رودخانه قره‌سو به‌طور کامل برطرف خواهد شد.

وی با اشاره به پایداری شبکه آب‌رسانی استان اردبیل افزود: با وجود خدمت‌رسانی به یک هزار روستا و ۱۲ شهرستان و میزبانی از گردشگران در زمان‌های مختلف از جمله جنگ رمضان، خوشبختانه مدیریت منابع به‌گونه‌ای بوده که تاکنون هیچ‌گونه تنش آبی در استان رخ نداده است.

newsQrCode
ارسال نظرات
کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

رئیس کل بانک مرکزی: با تدبیر رئیس‌جمهور مقرر شده کسری منابع پیشین کالابرگ از منبع دیگری تامین و مطالبات فروشگاه‌ها هرچه‌سریع‌تر تسویه شود

کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

نیازمندی ها